Nieuws Technologie

Welkom op onze nieuwe site

In één opslag en met een vloeiende beweging van het nieuws naar andere interessante artikelen voor ondernemers. Vandaag brengen we nieuws over ons zelf: de site van De Ondernemer is vernieuwd. Strakker, zakelijker en overzichtelijker.

De Ondernemer 27 februari 2017

Nieuwe website 1

Op onze nieuwe site vind je direct waar je naar op zoek bent: nieuws, kennis of inspiratie. We sturen sterker op de combinatie van beeld - foto, illustratie en video - koppen en tekst. Het uitnodigende karakter om een verhaal te gaan lezen voelt daardoor natuurlijker aan.

Kijkt u even mee

Op de homepagina van deondernemer.nl bieden we een selectie van het laatste ondernemersnieuws plus artikelen die u voorzien van kennis en inspiratie. In de hoofdnavigatie kunt u al voorsorteren op één van de vijf nieuwe hoofdthema’s: strategie, marketing, team, technologie en geld.
Blogs van experts, onze zakelijke partners en de events zijn rechts boven op de homepagina te vinden. En uiteraard vindt u een lijst met populaire artikelen die andere ondernemers interessant vinden.

Relevante dossiers

We kunnen op onze nieuwe site grote nieuwszaken, zoals de Tweede Kamerverkiezingen of Trump, goed in online-dossiers neerzetten, zodat u de artikelen die relevant zijn voor het MKB direct onder handbereik hebt.
Andere thema’s die specifiek voor u als ondernemer interessant zijn zoals marketing, retail, opvolging of arbeidswetgeving, hebben we ook voor u gebundeld in dossiers. De dossiers zijn eenvoudig terug te vinden door op de rode # te klikken.

Wat steek je hiervan op?

Binnen een artikelpagina ziet u in een oogopslag wat u aan het verhaal heeft als ondernemer; wat u ervan op kunt steken. Dat is voor ons als redactie het enige dat telt: u moet aan ieder artikel op deondernemer.nl iets hebben. Ofwel het inspireert u om zaken anders of beter aan te pakken, of juist om door te gaan op de weg die u bent ingeslagen, ofwel u doet er kennis op. En we willen u voorzien van relevant nieuws.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen, mail dan naar redactie@deondernemer.nl. We horen graag wat u van de nieuwe site vindt. Op de site kunt u rechtsonder reageren via de knop Feedback.

Vriendelijke groet, Quinty Danko

hoofdredacteur De Ondernemer