Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content Koffie Colleges

Koffie College (8/10): Waarom 2020 voor Simone van Trojen (LaDress) niet verloren is

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien videogesprekken met topspecialisten: De Ondernemer Koffie College. Gast nummer 8 is Simone van Trojen van het Nederlandse modemerk LaDress. Zij rondde kort voor de crisis een grote reorganisatie af. ‘2020 is zeker geen verloren jaar.’ . Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Thomas Hendriks & Robbert Daalder 5 mei 2020

Simone van trojen koffie college vodafone

Als er een ding is dat Van Trojen en haar team bij LaDress aan deze crisis overhouden, dan is het teamspirit. Om iedereen bij elkaar te houden ontwikkelde ze een intern buddysysteem: niemand is alleen, je kunt dagelijks met iemand sparren. Ze begon het modemerk min of meer vanuit de frustratie dat ze voor zichzelf het perfecte jurkje niet kon vinden en is nu min of meer noodgedwongen terug bij die persoonlijke benadering: Van Trojen en haar 16-jarige dochter hebben, bij gebrek aan modellen die niet mochten werken voor het lookbook van de nieuwe collectie, zelf model gestaan. ‘Die persoonlijke benadering, naar onze mensen en onze klanten, dat houden we er voortaan zeker in.’

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met Vodafone Business deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit tien videogesprekken met inspirerende topspecialisten en/of ondernemers, elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur bij De Ondernemer, gepresenteerd door Thomas Hendriks. Eerder:

tracking pixel
tracking pixel