Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content

Koffie College (10/10): Dit is volgens innovatie-expert Deborah Nas nodig om je onderneming future-proof te maken

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij met Vodafone Business een serie van tien video-interviews met topspecialisten: De Ondernemer Koffie Colleges. Deze serie sluiten we af met deeltijdprofessor/trendwatcher technologie en innovatie Deborah Nas. Ze helpt bedrijven future-proof te worden, iets waar veel ondernemers naar verlangen middenin een crisis.

Thomas Hendriks & Robbert Daalder 12 mei 2020

Technologie is volgens Deborah Nas (TU Delft) niet de belemmerende factor voor innovatie - dat zijn mensen. Er is vaak veel interne weerstand om iets te doen en die valt nu weg, door de coronacrisis. Omdat ondernemingen nu gedwongen zijn om technologie te gebruiken, is iedereen wel een beetje de drempel over, zegt Nas.

Kans dus voor innovatie. Maar uiteindelijk ben je afhankelijk van de managementstijl in de top van het bedrijf. Die moet gericht zijn op de toekomst. En daarvoor presenteert Nas in deze video een aanpak die pragmatisch en progressief optreden combineert: hou vast wat je hebt en investeer juist nu in de toekomst.

'Technologie is niet de belemmerende factor voor innovatie - dat zijn mensen'

Deborah Nas

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie.

Daarom organiseren wij samen met Vodafone deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

Koffie College bestaat uit tien videogesprekken met inspirerende topspecialisten en/of ondernemers. Dit was de laatste aflevering in deze reeks, eerdere Koffie Colleges zijn hieronder terug te kijken:

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.