Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content

Koffie College (5/10) Michiel Muller: Marketing is nu vooral klanten zo goed mogelijk bedienen

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien video-interviews met topspecialisten: De Ondernemer Koffie Colleges. Gast nummer 5 is een ondernemer die het graag anders doet, medeoprichter van Picnic Michiel Muller: ‘Nu zien we het enorme talent in ons team bovenkomen. Zij houden van complexiteit.’ Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Van onze redactie 24 april 2020

Michiel muller picnic

Ze hadden het twee weken moeilijk, bij Picnic. De vraag nam zo snel toe nadat Nederland thuis moest blijven, dat ze hun belofte om de volgende dag te bezorgen niet steeds waar konden maken. ,,Ik zeg altijd: in een vliegtuig voor 300 mensen kunnen een week later niet opeens 600 mensen terecht. Als die allemaal meewillen, moet je meer vliegtuigen kopen of vaker vliegen. Omdat we vanaf het begin van Picnic veel hebben geïnvesteerd in data en technologie konden we heel snel schakelen naar de nieuwe situatie.” Er kwamen honderden mensen bij, die vaak op afstand moesten worden ingewerkt. Belangrijke les in dit soort tijden: communiceren, heel veel en via diverse kanalen.

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met De Ondernemer deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit tien videogesprekken met inspirerende topspecialisten en/of ondernemers, elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur bij De Ondernemer, gepresenteerd door Thomas Hendriks. Eerder:

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

tracking pixel
tracking pixel