Nieuws Marketing

Beperkt zijn en toch doorknokken

Annie Nodelijk ontwerpt en maakt tassen, organiseert in Rotterdam en Den Bosch salsadansavonden én is via dj/schilder Ruud de Wild betrokken bij het onlineplatform No Limits Network. De visueel gehandicapte ondernemer noemt zichzelf - niet geheel onterecht - een 'druk baasje'.

Eduard Voorn | Foto: Bart Hoogveld 20 februari 2016

Annie Nodelijk Annie Stijl1065

"Mijn verschillende werkzaamheden geven me de kracht mijn visie op ondernemerschap vorm te geven: mooie dingen maken met een verhaal. Beperkt zijn en toch doorzetten. Door een hersentumor ben ik bijna blind geworden. De ziekte openbaarde zich tijdens mijn stage bij ontwerper Daryl van Wouw."

Versterken"Gedurende mijn revalidatie besloot ik het heft in eigen handen te nemen en iets te gaan doen. Ik was anders nooit gaan ondernemen. Door te focussen op wat ik wil, komen mijn doelen steeds dichterbij. Vanwege mijn handicap werk ik veel samen en ben ik altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden mijn team te versterken. Via mijn website verkoop ik nu de door mij gemaakte tassen."

"Salsa is een andere passie. Daar heb ik ook een bedrijfje van gemaakt voor mensen mét en zonder visuele beperking die danslessen willen volgen. Mijn boodschap is dat je als ondernemer best meerdere dingen naast elkaar kunt doen."

Ben jij een doorzetter en wil je in deze rubriek? Mail naar: magazine@deondernemer.nl

Wie: Annie Nodelijk (32)Wat: AnnieStijl Funky Handmade/ Blinde liefde voor SalsaWaar: RotterdamSinds: 2010/2012Contact: webwinkel.anniestijl.nl en via Facebook