Nieuws Marketing

Blogtop 5: Iets unieks in de Veluwse winkelstraat

Het leek er nooit van te komen, maar nu was het dan eindelijk zo ver: het centrum van Eerbeek op de Veluwe ging op de schop. En laat dat nou net de woonplaats zijn van blogger Fred Rutgers. "Ik dacht altijd dat ons dorp te klein was om koffie te drinken tijdens het winkelen." Zijn blog werd deze week het best gelezen. We zetten de vijf favoriete blogs van deze week voor je op een rijtje.

De Ondernemer 3 juni 2016

Blogtop5 5

1. Er gebeurt iets unieks in de Veluwse winkelstraat - Fred Rutgers

In mijn woonplaats Eerbeek op de Veluwe leek er geen eind aan te komen. Eindeloze moddergevechten tussen winkeliers en gemeente over hoe het verder moest met ons centrum. De politiek was het onderling lang oneens en ook de winkeliers zelf zaten lang niet op een lijn, maar de afgelopen tijd is het er dan toch van gekomen: het centrum ging op de schop.

2. Hoe bereken ik op eenvoudige wijze mijn omzet? - René Pluim

Tijdens het Seminar 'Start Een Eigen Bedrijf' van de Kamer van Koophandel behandel ik, bij het onderdeel financieel plan, hoe u op eenvoudige wijze uw omzet kunt berekenen. En welke omzet wordt dan precies bedoeld? In dit blog krijgt u inzicht op welke wijze u de omzet kunt berekenen.

3. Google wint rechtszaak om API. Wat is een API? - Renée Petiet

Oracle spande in 2010 een rechtszaak aan omdat Google 37 Java API’s heeft gekopieerd naar Google Android. Vorige week besliste de rechter in het voordeel van Google en alle nieuwe economische bedrijven halen opgelucht adem. Waarom? Wat is Android? Wat is Java? En wat is een API?

4. Bizarre telefoonterreur en hoe het wel moet - Richard S.T. De Vries

Vinden klanten een telefoongesprek een warm bad of een koude douche? Missers & tips op een rij.

5. De invloed van big data - Toin Saris

Ik had onlangs het ‘genoegen’ om te moeten verschijnen op de rechtbank in Den Bosch als deskundige in een getuigengehoor van één van onze relaties. Toen ik daar in de gang zat te wachten om binnengeroepen te worden, realiseerde ik me dat er waarschijnlijk nergens meer gejokt wordt dan in een rechtbank.