Nieuws Marketing

Blogtop 5: Geld verdienen door factureren

Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers in Nederland samen nog een bedrag van negen miljard euro aan openstaande facturen hebben uitstaan. Arjan Nieuwbeerta legt je in de blog van de week uit hoe je geld kunt verdienen door beter te factureren. Ben je benieuwd naar de rest van de blogtop5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer | Foto: 7 april 2017

ANP 1422336

1. Geld verdienen door verstandig te factureren - Arjan Nieuwbeerta
Waar iedere ondernemer de flexibiliteit roemt, is de keerzijde de flexibiliteit van het banksaldo. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers in Nederland samen nog een bedrag van negen miljard euro aan openstaande facturen hebben uitstaan.

2. Vijf tips om verantwoorde risico's te nemen voor uw bedrijf - Gwenny Moonen-Titulaer
Als ondernemer voert u werkzaamheden uit voor “eigen rekening en risico”. Omdat u als ondernemer uw bedrijf en mogelijk ook uw personeel bepaalde garanties moet kunnen bieden, zal u deze risico’s willen uitsluiten. Helaas kunt u niet alles uitsluiten.

3. Zo kom je in vier stappen van je belangst af - Richard S.T. De Vries
Telefonisch contact zoeken met potentiële klanten is belangrijk, want met alleen een mailtje kom je er niet. Toch is de drempel nog vaak hoog om actie te ondernemen. Blogger Richard S.T. de Vries geeft vier tips.

4. 10 do’s voor een goede vacaturetekst - Yolanda Vermeulen
Het UWV verwacht dit jaar 965.000 vacatures. Flink wat concurrentie voor jouw vacatures dus. Daarom zet ik tien tips voor goede vacatureteksten op een rij, zodat je kandidaten écht aanspreekt.

5. Schulden voor nieuwe vennoot - Jolande van Loon
"Ik ben als vennoot toegetreden tot een vof. Nu blijkt dat in het verleden huur en energie niet zijn betaald. Kunnen die bedragen nu op mij worden verhaald?"