Podcast Contentmarketing

Wat numerologie volgens Menno Braakman voor je bedrijf kan betekenen

Menno Braakman werkte in de wereld van marketing, bij diverse grote bedrijven. In deze openhartige podcast - De Namarama Show van Floris Hülsmann - vertelt hij over zijn ommezwaai naar de wereld van numerologie. Hij startte een eigen bedrijf, Inner Kompas, en legt uit hoe hij met de kracht van nummers onvermoede talenten bij werknemers kan ontdekken.

Presentatie: Floris Hülsmann 10 oktober 2019

Menno Braakman Namerama

Ondernemer Menno Braakman neemt je mee in de wereld van de numerologie.

Floris Hülsmann, gastheer van de podcast De Namarama Show: ,,Ik ontmoette Menno voor het eerst negen jaar geleden, toen ik creatief directeur was bij Kong, de digitale tak van reclamebureau N=5, bekend van hun NS reclames. N=5 werkt voor NS, nog nooit die link gelegd eigenlijk. Hij was marketingmanager bij Orangina en we hebben daar een paar hele mooie campagnes ontwikkeld."

,,Jaren later kwam ik hem plots op de markt in Deventer tegen, met zijn vrouw Sabine Uitslag en kinderen. Het duurde even voordat ik hem herkende. Dit was een hele andere Menno dan de strakke marketingmanager van jaren terug. We praatten even en maakten een afspraak voor een kopje koffie. En zo zagen we elkaar vaker en bleken we een hoop raakvlakken te hebben. Een daarvan is een enorme interesse in dat wat we niet kunnen zien maar wel voelen. Emoties, gevoelens en het 's-woord': spiritualiteit."

''Hoe fijn is het om te weten waar je (misschien onbewust) in vastloopt en welke oplossing er voor je in het verschiet ligt?''

Floris Hülsmann, Namarama

,,Toen Menno numerologie had ontdekt ging hij helemaal 'aan'. Ik heb er zelf ook kennis mee gemaakt en het is fascinerend welke wereld er voor je open gaat dankzij de nummers die je met je meedraagt. Ik weet dat dit voor sommigen wat far fetched lijkt. ik zou zeggen: als je jezelf als open minded beschouwd, ga je heel veel uit deze podcast halen."

Kracht van nummers

,,In dit openhartige interview vertelt Menno over zijn reis en de wereld van numerologie. De wetenschapper in Menno ging op onderzoek en ontdekte de kracht van de nummers. Ze geven woorden aan dingen die we vaak wel voelen, maar lastig kunnen zeggen. Op die manier kan hij onvermoede talenten bij menig werknemer ontdekken en teams en organisaties beter laten werken. Hoe fijn is het om te weten waar je (misschien onbewust) in vastloopt en welke oplossing er voor je in het verschiet ligt? Menno haalt het allemaal naar boven."

,,Met zijn bedrijf Inner Kompas, de uitleg van deze naam starten we mee uiteraard, zeilt hij nu door de zakelijke wereld en haalt hij de onderbewuste stromingen die bedrijven vaak hebben naar de oppervlakte. Om op die manier leiders en werknemers de plek te geven die ze verdienen, waarin ze beter kunnen groeien en meer werkgeluk kunnen vinden."