Nieuws Marketing

Discotheek Lucky in Rijssen springt in op Pokémon hype

De hype rond het mobiele spel Pokémon Go bereikt ook het uitgaansleven in Rijssen staat in De Twentsche Courant Tubantia. Uitgaanscentrum Lucky besteedt morgenavond twee keer een halfuur aandacht aan het spel.

Van onze redactie 16 juli 2016

Dicotheek lucky in rijssen frans nikkels en monique schiphorst

"Lucky is een PokéStop in het spel. Daar zetten we morgenavond twee keer een lokmiddel op, zodat er ongeveer een uur lang erg veel Pokémon op het gebouw afkomen", legt een medewerker van de discotheek uit. "De muziek blijft gewoon aan. We verwachten niet dat alle Luckygangers de gehele avond met hun telefoon rondjes gaan lopen, maar het is wel een leuke actie om kort te houden. Na het tweede lokmiddel begint het optreden van hardstyle-dj Adaro. Dat is rond twee uur."

Pokémon-armband

Het is de bedoeling dat bezoekers van Lucky een originele foto maken van een of meerdere Pokémon. "Deze kunnen ze opsturen via het sociale medium Instagram: #luckyrijssen. De twee leukste foto's pikken we eruit en de winnaars winnen een heuse Pokémon-armband. Deze gaat trillen wanneer zo'n beestje in de buurt is."

Bar

Lang niet iedereen in Lucky gaat morgen Pokémon vangen. "De mensen achter de bar blijven gewoon aandacht geven aan de bezoekers. Zij moeten het spel maar een andere keer spelen."

Foto: Frans Nikkels. Bewerking: Monique Schiphorst