Nieuws Marketing

Video: duwen, trekken en jatten op Black Friday

In Nederland is het nog relatief rustig, maar in Amerika wordt Black Friday geheid een waar gekkenhuis. Het is te hopen dat retailers goed voorbereid zijn, want dit is wat er kan gebeuren op de drukste shoppingdag van het jaar.

Floris Visman | Foto: Wikimedia 25 november 2016

Walmart Black friday

In de Verenigde Staten blijft het niet bij lange rijen voor grote warenhuizen. Regelmatig wordt er flink geduwd en getrokken om een laatste tv of een flink afgeprijsd mobieltje. Dit zijn de Black Friday-filmpjes die het meest viraal zijn gegaan de afgelopen jaren.

Speech

In deze video geeft een bedrijfsleider van het Amerikaanse Target een speech waar Louis van Gaal nog een puntje aan kan zuigen. Filmliefhebbers kunnen zien dat de man inspiratie heeft opgedaan uit de film 300.

%VIDEOWIDGET%

Stelen

Er wordt vaak genoeg geworsteld om producten tijdens Black Friday, maar dat is in de meeste gevallen onder volwassenen. De vrouw in dit filmpje doet echter iets veel ergers.

%VIDEOWIDGET%

Horde tieners

Je kunt dan wel extra beveiliging inhuren en een lintje spannen, maar er is niets bestand tegen een horde tieners voor een Victoria's Secret. Let vooral op de poging van een medewerkster om een ramp te voorkomen.

%VIDEOWIDGET%

Grap

Black Friday is uitermate geschikt voor goede grappen. Je kunt bijvoorbeeld voor mensen in de rij springen die er al een hele nacht kamperen of een boodschappenlijstje samenstellen met onmogelijke niet-bestaande producten. Maar nog leuker is het om net te doen alsof je een medewerker bent.

%VIDEOWIDGET%

Compilatie

Kun je er geen genoeg van krijgen? Dit is een compilatie van mensen die hun hoofd niet koel kunnen houden tijdens Black Friday.

%VIDEOWIDGET%

Gerelateerde artikelen

Black Friday 2016; Nederland valt voor dag vol aanbiedingenOverzicht: lijst belangrijkste feestdagen 2016 - 2017 ondernemers