Nieuws Marketing

Groningse bedrijven doen gooi naar ondernemingsprijs

De bedrijven Bos en Bos Catering, Frans Muller Benelux, NNZ, SvNCom en Voys uit de stad Groningen willen allemaal de winnaar worden van de Groninger Ondernemingsprijs.

Van onze redactie 17 juni 2016

Overeenkomst1065

In totaal zijn er negen bedrijven genomineerd, laat Groninger Ondernemers Courant weten. Drenth Holland uit Oude Pekela, EDC Internet uit Veendam, Eska Graphic Board uit Sappemeer en Heuvelman Ibis uit Delfzijl.

Trots Juryvoorzitter Patrick Brouns, de gedeputeerde Economische Zaken, die onder andere ook Ondernemerschap en Innovatie in portefeuille heeft, benadrukt de kracht van de negen: “We zien dat er in Groningen volop bedrijvigheid is: van familiebedrijven tot eerste generatiebedrijven, van innovatief tot maakindustrie en onderhoud. De provincie Groningen is trots op deze ondernemingen en wenst ze veel succes in het vervolg van de Groninger Ondernemingsprijs.”

Stimuleren Doel van de Stichting Groninger Ondernemingsprijs is het stimuleren van de Groninger economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk.