Nieuws Marketing

Jumbo in Glanerbrug regelt speciale tweelingenkar

Tweelingen in één winkelwagen? Jumbo Glanerbrug heeft de oplossing.

Van onze redactie 17 juni 2016

Tweelingkar jumbo 2 Bedrijfsleider Jumbo Olivier Struijk

,,Ik nam vaak mijn moeder mee. Of deed de één in het zitje en de ander in de kar met mijn boodschappentas op het bierrekje. Maar nu ze gaan lopen, is een kind in de kar geen optie meer'', aldus Daisy Bosch (24) uit Enschede. Speciaal voor moeders als Daisy is er nu een uitkomst: de tweelingenkar. ,,Ideaal'', zucht ze.Besloten groepDe moeder van Xam en Zoë (volgende week 1 jaar oud) hoorde van de tweelingenkar in een besloten groep speciaal voor tweelingenmoeders op Facebook. En dus besloot Daisy het gewoon even te vragen aan de bedrijfsleider van Jumbo Lochan Glanerbrug.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Daisy Bosch

Het duurde even, maar nu staan er twee boodschappenwagens. Eén voor kinderen die nog in een maxi-cosi zitten en een andere voor tweelingen die al kunnen staan. Daisy is helemaal gelukkig. ,,De meeste dingen zijn vaak iets lastiger als je een tweeling hebt, dus dit is echt een uitkomst. Ik rij deze kar simpelweg naar de auto, doe de kinderen erin en klaar is kees.''

AanvragenIn de Jumbo in Glanerbrug is de tweelingenkar nu sinds twee dagen te gebruiken. Maar ook in andere Jumbo's door het hele land is de speciale boodschappenwagen inmiddels te vinden. Mocht een kar op een locatie ontbreken, dan kunnen klanten altijd een aanvraag indienen.

En vraag naar de tweelingenkar blijkt er zeker. Daisy Bosch plaatste de foto op de Facebookpagina van de Jumbo in Glanerbrug. Het bericht werd door duizenden mensen geliket en gedeeld.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Bedrijfsleider Jumbo Olivier Struijk

KleintjesVeel mensen willen ook zo'n boodschappenwagen in hun supermarkt. Niet alleen voor tweelingen, maar ook gewoon voor twee kleine kinderen is het handig, merkt Mariska Steinmann van Schaik op. Saphir Sangi heeft zelfs al een aanvraag gedaan voor een drielingenkar. ,,Ik denk dat mijn kleintjes en ik dit over een paar maanden heel erg zullen waarderen!''