Nieuws Marketing

Met de fiets door de McDrive in Apeldoorn

Tijdens de Giro wordt de McDrive Thru van McDonald's Apeldoorn Noord ook een McBike Thru. De McDrive van het fastfoodrestaurant aan de Anklaarseweg wordt op donderdag 5 en vrijdag 6 mei opengesteld voor fietsers.

Van onze redactie 4 mei 2016

Mcdonalds Frans Nikkels DTCT

"We speelden al langer met het idee om de McDrive eenmalig open te stellen voor fietsers. De komst van de Giro d'Italia naar Apeldoorn is voor ons een mooie gelegenheid om dit plan werkelijkheid te laten worden", aldus Henk Koning, franchisenemer van McDonald's Apeldoorn en Deventer.

UitkomstNatuurlijk speelt de funfactor een grote rol in dit initiatief. Maar omdat er veel wegafsluitingen en omleidingen zijn voor automobilisten om de tijdrit van de Giro vlekkeloos te kunnen laten verlopen, ziet de ondernemer het ook als een uitkomst voor McDonald's gasten.

Automobilisten kunnen ook gewoon hun bestelling plaatsen bij de McDrive.

WerknemersMcDonald's Apeldoorn-Deventer biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap ingestroomd via De Feluagroep Apeldoorn en Sallcon Deventer. In de restaurants werken in totaal 323 mensen.

Foto: Frans Nikkels