Nieuws Marketing

New Nexus Tynaarlo uitverkoren tot Vitaalste bedrijf van Drenthe

Het Vitaalste Bedrijf van Drenthe is IT-bedrijf New Nexus uit Tynaarlo, dat meldt Dagblad van het Noorden. Voormalig zwemkampioen Pieter van den Hoogenband heeft de prijs dinsdag uitgereikt aan directeur Richard Tapper.

Van onze redactie 6 september 2016

Yoga Thinkstock

De sportheld is voorzitter van de jury die de prijs heeft toegekend. New Nexus wordt beloond voor het stimuleren van medewerkers om zich continu te blijven ontwikkelen. Er is voor iedere werknemer een fors opleidingsbudget beschikbaar. Balans in het leven en werk staat centraal bij dit kleinschalige IT-bedrijf.

Koploper

,,New Nexus is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar op de werkvloer is minstens zo belangrijk dat je in de juiste houding achter je bureau zit, stress vermindert en goed slaapt’’, zegt Van den Hoogenband.

Verrassingsbezoek

De voormalig zwemmer bracht New Nexus een verrassingsbezoek. De Drentse winnaar neemt het op tegen de winnaars van de andere provincies. Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november bekendgemaakt in de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar volgt de Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen op, die in 2015 won.

MKB-Nederland

IT-distributeur Complies uit Tynaarlo en OIM Orthopedie uit Assen waren ook genomineerd voor de provinciale prijs, maar New Nexus scoorde volgens de jury het hoogst. De verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en vindt voor het derde achtereenvolgende jaar plaats.

Gerelateerde artikelen Drie Drentse bedrijven strijden om titel Vitaalste Bedrijf

Foto: Thinkstock