Nieuws Marketing

Nieuwe winkel in Denekamp voor 'iets vollere vrouwen'

De Denekampse vrouwen Kirsti Nolten en Jannet Conti beginnen donderdag met hun bieuwe boetiek KiJan, schrijft De Twentsche Courant Tubantia. Daarin verkopen ze mode vanaf maat 42.

Van onze redactie 31 augustus 2016

Kirsti Nolten Fransen L en Jannet Conti Van der Klok Emiel Muijderman

De zenuwen beginnen nu echt toe te slaan. "Ik slaap de laatste dagen wat minder", zegt Jannet Conti-Van der Kolk aan de vooravond van de opening van 'haar' nieuwe boetiek KiJan, die ze samen gaat doen met Kirsti Nolten-Fransen.

Spannend

"We zijn vanaf januari bezig en het loopt allemaal voorspoedig, maar nu het bijna zover is, wordt het wel spannend." KiJan, een kledingboetiek voor de iets vollere vrouw, opent vrijdag de deuren aan de Vledderstraat 17a in het voormalige pand van Westerhof in Denekamp.Voor beide Denekampse vrouwen is een eigen kledingboetiek iets compleet nieuws. Kirsti: "Ik was tot voor kort manager bij het kulturhus in Denekamp. Maar dat werd mij allemaal teveel. Ik kwam er over te spreken met Jannet. Zij was ook op zoek naar een nieuwe uitdaging en toen is het idee geboren samen een kledingboetiek te beginnen."Jannet was tot voor kort werkzaam bij Mensink Schoenen in Denekamp. "Kirsti had mij al vaker gezegd dat ik voor mijzelf moest beginnen. Dit was de gelegenheid om samen aan iets nieuws te beginnen."

Grote maten

Met de boetiek hopen de twee vrouwen het mode-aanbod in het dorp aan te vullen. "Want in deze grotere maten is er niet veel te krijgen in Denekamp", weet Kirsti. "Ik heb zelf ook een grotere maat nodig en spreek dus uit ervaring. Met onze winkel hopen we daarom te voorzien in een behoefte."

Familie

De winkel aan de Vledderstraat is inmiddels helemaal ingericht. "We hebben veel hulp gehad van familie en bekenden waardoor we de winkel hebben ingericht zoals we zelf wilden. Daar zijn we heel blij mee."Boetiek KiJan opent donderdag de deuren voor het publiek. De zaak is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Foto: Emiel Muijderman