Nieuws Marketing

OndernemersLive: innovatief en interactief netwerken

Ondernemers moeten echt wijzer worden van OndernemerLive, de nieuwe ondernemersbeurs die op 24 en 25 mei in de Eusebiuskerk in Arnhem wordt gehouden.

Mathilde Lentjes 8 mei 2016

Ondernemers Live

Op OndernemerLive loop je niet langs stands te zoeken naar iemand die jou kan helpen. ,,Je wordt op een innovatieve en interactieve manier met de juiste persoon in contact gebracht," zegt Frank Thooft, die betrokken is bij de voorbereiding van het evenement.

BedrijvenKontaktDagenOndernemerLive kan worden gezien als de opvolger van de BedrijvenKontaktDagen, jarenlang in de Rijnhal gehouden, en GelreBusiness, vorig jaar in stadion GelreDome.

Organisator Robin Hagen: ,,Het idee is dat je met je smartphone contact legt met de persoon die voor jou interessant is. Het enige wat je moet doen, is je aanmelden - anders werkt het systeem niet."

Beste startupOp de tweede dag wordt de beste startup van Gelderland bekendgemaakt. Projectleider Julian Leijser: ,,We hebben al meer dan honderd aanmeldingen en daarvan selecteren we de crème de la crème. De zes beste startups stellen zich aan investeerders voor, de beste drie presenteren zich vervolgens op de beurs. Ook brengen we die dag een magazine uit over start-ups in Gelderland."

Arnhemse ondernemer van het jaar Niet weg te denken van de ondernemersbeurs is de verkiezing van de Arnhemse ondernemer van het jaar, dit jaar voor de vierde keer. Een jury onder voorzitterschap van Bart van Meer (OKA) beoordeelt de nominaties. Ondernemers die met een innovatieve aanpak werkgelegenheid in Arnhem hebben gecreëerd of het imago van de stad hebben verbeterd, maken kans in de voetsporen te treden van oud- winnaars Loek van Veggel van MTSA (2015), Frans Gazendam van Rupro Beheer (2014) en Rombout Swanborn van HyET Solar (2013).

ondernemerlive.nl, startup50gelderland.nl