Nieuws Marketing

Overzicht EK atletiek Amsterdam 2016

Amsterdam staat de komende dagen geheel in het teken van de EK atletiek. Tot en met zondag zijn 1474 atleten actief in de stad, maar ook ondernemers leveren een grote bijdrage aan het evenement. Wie doet wat, en wat is waar te doen? Een overzicht.

De Ondernemer 6 juli 2016

Olympisch Stadion Op het voorplein van het Olympisch Stadion komt een groot evenemententerrein met een vip- en fanzone. Onlangs zijn daar nieuwe lampen opgehangen voor televisieregistratie, ‘zodat het stadion ook prachtige plaatjes oplevert voor al die miljoenen kijkers’, aldus gastvrouw Michelle Faassen.

Sporthallen Zuid Cateraar Bram Drost heeft vier mobiele keukens voor de Sporthallen Zuid, waar koks maaltijden bereiden voor meerkampers, pers en vrijwilligers. “Door de stad heen hebben we zes locaties waar we weten uitserveren. Voor 1700 vrijwilligers maken we lunchpakketten en in de Sporthallen Zuid is een restaurant waar ze ’s avonds vers en warm kunnen eten.” Schiphol Vervoerder Tom Roefs vervoert deelnemers, pers en vipgasten. “We rijden routes van en naar het Museumplein, Schiphol en het Olympisch Stadion. Er zijn 100 touringcars en 75 courtesy cars, die op afroep beschikbaar zijn.”AtletiekOp de EK Atletiek in Amsterdam komen vijftien Nederlanders in actie. Dafne Schippers is donderdag voor het eerst te bewonderen. Bekijk het volledige programma hier.Gerelateerde artikelenHet bedrijf Dafne Schippers is een hitEK atletiek brengt de hoofdstad in beweging'Dafne moet meer zakenvrouw zijn'