Nieuws Marketing

Prestigieuze designprijzen voor Philips

Het concern heeft maar liefst 48 prestigieuze iF-designawards in de wacht gesleept, waaronder drie gouden iF-awards. Dat heeft Philips maandagmorgen bekendgemaakt, schrijft Eindhovens Dagblad.

Van onze redactie 29 februari 2016

Philips eindhoven prijzen

ErelijstMet die erelijst voert Philips de internationale lijst aan van het iF Forum Design, een Duitse organisatie die jaarlijks de iF Design Awards uitreikt, een van de meest prestigieuze designwedstrijden van de wereld. iF Design krijgt meer dan 5.000 inzendingen uit 70 landen.

DreamWearDe gouden iF-awards heeft Philips in de wacht gesleept met het mobiele echografieapparaat Lumify, het masker voor patiënten met slaapapneu DreamWear en het nieuwste scheerapparaat IconiQ, dat draadloos kan worden opgeladen.

Ecosystemen"Door onder meer producten in samenspraak met consumenten te ontwerpen, is de visie van Philips op design verbreed waardoor we meer inzicht hebben gekregen dat we diensten en producten ontwerpen voor hele ecosystemen", reageert Sean Carney, topman van Philips Design. "Die integrale benadering is bij iF Design niet onopgemerkt gebleven."