Nieuws Marketing

Running Dinner is succes

De eerste editie van het Running Dinner in Emmeloord was een groot succes. Met 1.300 euro opbrengst, voor dagactiviteitencentrum Peppelrode, én enthousiaste gasten kan de Rotaract in Emmeloord terugkijken op een geslaagde avond.

Rianne Vinke | Foto: Pixabay 23 februari 2016

Restaurant pixabay

Een driegangendiner met elke gang in een ander restaurant: een perfecte manier om kennis te maken met de restaurants in Emmeloord en je culinair te laten verrassen. Johan en Boukje Beije zijn het daar mee eens. Zij waren voor het voorgerecht bij restaurant Le Mirage en in The Bottom wachtte het hoofdgerecht. "In het luxere Le Mirage hangt een andere sfeer dan bij The Bottom. Het is leuk van beide restaurants de sfeer en het goede eten mee te pakken."

InvullingDe restaurants mochten volgens Leonie Holtmaat van de Rotaract zelf invulling geven aan de avond. Zo kon het gebeuren dat de eters die in 't Voorhuys aten, konden kiezen uit een menu en de mensen die ingedeeld werden bij The Bottom een vast gerecht kregen. Dat drukte voor Kees van der Sar de pret niet, hij at heerlijk. "De gastvrijheid was in elk restaurant anders, maar het eten was overal prima." Aan het concept Running Dinner hield Van der Sar zich niet helemaal; voor het toetje in restaurant Chillers pakte hij de auto. "Ik woon in Nagele, dus dat is een goed excuus", vertelt hij lachend.

Goed doelVooraf kregen de deelnemers een amuse en een glas prosecco in 't Voorhuys, waar zij ook de routekaart kregen. De organisatie stak er veel energie in en dat is volgens Holtmaat beloond met het feit dat de avond binnen twee weken was uitverkocht en in een leuk geldbedrag voor het goede doel. "Het enthousiasme en de opbrengst smaken zeker naar een tweede editie."