Nieuws Sales

Jumpsquare bouwt compleet imperium met trampolineparken

Trampolinespringen in grote hallen is in korte tijd zeer populair geworden, schrijft AD/Den Haag. Overal in het land zijn er de afgelopen jaren trampolineparken geopend. Jumpsquare is daar een voorbeeld van. Je kunt rustig stellen dat eigenaren Dennis en Wendy van Leeuwen een compleet imperium aan het opbouwen zijn. Het volgende park met een oppervlakte van 3000 vierkante meter is alweer in aantocht. Locatie: Rijswijk.

Maaike Kraaijeveld | Foto: Marnix Schmidt 8 januari 2018

Dave van der Laan Jumpsquare

Jumpsquare is een van de grootste trampolineparken van Nederland. Het bedrijf heeft momenteel filialen in Nieuwegein, Amsterdam, Deurne, Gouda, Nijmegen en zelfs in het Belgische Hasselt. 2018 moet het jaar worden waarin de specialist in spronggenot explosief zal groeien. Zo staan openingen gepland in Baarn, Alkmaar, Rijswijk, Veghel, Apeldoorn, Arnhem, Venlo, Assen, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Groningen, Breda en Maasmechelen.

Lees ook: Volle trampolines moeten indoor tennisbanen in Twentehallen doen vergeten

Naar een hoger niveau

In februari opent het filiaal in de Rijswijkse Plaspoelpolder. Het park heeft de ambitie 'jumpen naar een hoger niveau te brengen'. Daarom worden verschillende zones ingericht met diverse aaneengeschakelde trampolines voor freestyle springen. Ook komt er onder meer een 16 meter lange tumblingbaan voor koprollen, een halfpipe voor trucs, een trapeze en een grote airbag. In aanloop naar de opening wordt een scholenwedstrijd georganiseerd voor een gratis springsessie.

Het nieuwe Jumpsquare onderscheidt zich door 'het grote aantal onderdelen', zegt eigenaar Van Leeuwen. ,,En we hebben het nieuwste van het nieuwste. Zoals die trapeze, die hebben we in het buitenland gezien.''

Sprong wagen

Er wordt momenteel nog met man en macht gewerkt om de officiële opening half februari mogelijk te maken. De precieze datum hiervan is nog niet bekend. Wie zin heeft om een sprongetje te wagen in het park kan wel alvast een plekje reserveren vanaf 10 februari via de website jumpsquarerijswijk.nl.

Lees ook: Onderzoek: ondernemers willen investeren in groei