Nieuws Marketing

Uitgaansapp GoneOut wint terrein

GoneOut trapte in 2013 af in Den Haag, maar is ondertussen ook in andere steden te vinden. Met vandaag, tegelijk met de aftrap van de introductieweek van beide studentensteden, de lancering in Utrecht en Groningen.

Van onze redactie 15 augustus 2016

Gone Out

Als nieuwe student in Den Haag was de vraag voor Jeroen Maas simpel: waar is dat feestje? Hij studeerde pas af aan Business IT & Management aan de Haagse Hogeschool, maar begon tijdens zijn studie al met het ontwikkelen van apps. Met één van zijn apps, GoneOut, bracht hij alle Haagse feestjes in kaart.

De app maakt gebruik van gps en brengt op die manier alle evenementen letterlijk in kaart. Daarnaast zijn er ook verschillende zoek- en filterfuncties, zodat gebruikers binnen 3 minuten een geschikt feestje hebben gevonden. Jeroen: „Met behulp van GPS kun je direct zien welke feestjes dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht.”

Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Groningen zijn ondertussen voorzien, maar Jeroen gaat door met terrein winnen. De komende tijd voegt hij elke week een nieuwe stad aan de app toe. De vooruitgang is te volgen op de GoneOut-Facebookpagina.