Nieuws Radio

Remy Gieling en Job van den Berg: alles wat je wilt weten over AI en ChatGPT maar niet durft te vragen

AI, data, ChatGPT, dashboarding, deepfakes... alles wat je hierover wilt weten - ook: zou moeten willen weten - passeerde de revue tijdens een speciale uitzending van De Ondernemer Live.

Van onze redactie 28 mei 2023

Laatste update: 30 mei 2023 20:25

Twaalf experts in twee uur, en dat dan ook nog eens gepresenteerd dóór twee experts. Remy Gieling en Job van den Berg van ai.nl nemen de kijkers en luisteraars in gesprekken van telkens een klein kwartiertje mee - hierboven terug te kijken - in een wereld die niet de toekomst is, maar nu de realiteit is. En op zeker relevant is voor ondernemers, voor het bedrijfsleven. De Ondernemer Live als eye-opener; verrassend, verbazingwekkend, bijzonder.

Lees hier een van de expertblogs van Job van den Berg: AI en de winkel van de toekomst: het einde van de traditionele customer journey?

In deze De Ondernemer Live alles-wat-je-wilt-weten-over-AI-maar-niet-durft-te-vragen-uitzending zijn de experts (in volgorde van interview):

Wouter Neef (Data Booster), Esther Hoogstad (Enlabeler), Sjoerd de Kreij (Typetone), Guus van Heijningen (PEAX Data), Esther Rookhuijzen (Jaaf), Steven Nelemans (Luna), Mitch Voskuilen (Billy Grace), Alexander Wijninga (Watermelon.co), Roy Wang (WAIR), Jan van de Poll (Praioritize), Parya Lotfi (DuckDuckGoose AI), Eliëtte Vaal (The Data Lawyers), Channah Blocq (Nvidia) en Rina Joosten (Pera).

Lees ook: ChatGPT: hoe AI de komende jaren het ondernemerschap zal veranderen

Experts Job van den Berg (links) en Remy Gieling, presentatoren van de AI-uitzending van De Ondernemer Live, poserend voor apparatuur uit een andere tijd ;-).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws