Nieuws Radio

Het 'jaar van de horeca' centraal in De Ondernemer Live

Ook 2023 is een belangrijk jaar voor de horeca. Van personeel en prijzen op de drank- en menukaart, tot aan de NOW-terugbetalingen. In de eerste kijkradio-uitzending van De Ondernemer Live dit jaar, is Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) co-host.

KIJK EN LUISTER HIER MEE MET DE LIVE UITZENDING:

Van onze redactie 5 januari 2023

Laatste update: 10 januari 2023 10:59

De Ondernemer Live, dat vorig jaar ruim een miljoen keer bekeken en beluisterd is, is vanaf dinsdag 10 januari (11.00 tot 13.00 uur) weer wekelijks te volgen op New Business Radio, YouTube en de homepage van De Ondernemer. Presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling ontvangen in de studio op het Media Park, (top)ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven. Extra aandacht is er voor mobiliteit en innovatie, in De Ondernemer Onderweg.

En: vaste radiocolumnist Nico Dijkshoorn geeft vlak voor 'sluitingstijd' weer steevast zijn mening over waar hij die twee uur naar heeft moeten luisteren. Op z'n Nico's. Beluister via deze link zijn eerdere radiocolumns 'Ondernemertjes' terug.

Dirk Beljaarts is dinsdag 10 januari co-host. Andere (studio)gasten in de uitzending zijn onder meer Horecava-directeur Florentine Rijksman, SVH-directeur Ricardo Eshuis over het horeca-kinderboek Saffraan & Sjalot en data-expert Job van den Berg (Blue Field Agency).

In De Ondernemer Onderweg is marketingdirecteur Jarno Middelbosch van Lucid Motors is te gast (met de Lucid Air), en hoofd Innovatie & Marketing Jochem Paarlberg van MKB-Brandstof, die vertelt over de nieuwe laadpaal - en pasoplossingen die zij bieden.

Remy Gieling (links) en Roland Tameling presenteren ook in 2023 wekelijks De Ondernemer Live, vanuit de studio van New Business Radio op het Media Park in Hilversum. In deze uitzending is Dirk Beljaarts, KHN-directeur,op de foto in het midden, een van de studiogasten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws