Nieuws Radio

Laat je inspireren: businesscoach Kelly Weekers co-host bij live radio De Ondernemer

Ze heeft net een nieuw boek uit: De Kracht van Keuze. Het is de opvolger van de succesvolle reeks Happy Life 365. We hebben het over businesscoach en ondernemer Kelly Weekers. Wat is haar advies aan ondernemers die voor ingewikkelde en ambitieuze keuzes staan? Je hoort het dinsdag 17 mei tussen 11.00 en 13.00 uur. Dan is Weekers co-host, twee uur lang tijdens live radio van De Ondernemer in de studio bij presentator Remy Gieling.

Van onze redactie 13 mei 2022

Kelly Weekers portret liggend

ELKE DINSDAG VAN 11.00 TOT 13.00 UUR: DE ONDERNEMER

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangt Remy Gieling meerdere (top)ondernemers in De Ondernemer, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

Kelly Weekers is afgestudeerd in Klinische Gezondheidspsychologie en werkt in het dagelijks leven als businesscoach. Zij leert mensen hoe succes en geluk hand in hand kunnen gaan, als je maar weet wat je echt wil. Eerder schreef het voormalig model de bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 waarvan er meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht.

'Eerder schreef Kelly Weekers de bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 waarvan er meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht'

Ondernemers worden door Weekers en compagnon op maat geholpen met hun specifieke vraagstukken

Samen met Moniek van Rheenen vormt Kelly Weekers Moonshot Coaching. Hun missie is simpel; de mensen die ze coachen bieden zij alle handvatten om het beste uit henzelf en hun onderneming te halen. In hun lifecoaching focussen ze zich op hoe je groeit in zelfvertrouwen, meer rust ervaart en meer geniet. En wat betreft de businesscoaching helpen de twee vrouwen ondernemers op maat met hun specifieke vraagstukken. Vraagstukken die vast ook worden aangesneden in de studie bij presentator Remy Gieling.

Quinta en Gerrit Jan Witzel, eigenaren van Poké Perfect.

Broer en zus maken van Poké Perfect succesvol restaurantconcept in coronatijd

Ook te gast zijn Quinta en Gerrit Jan Witzel. Deze ondernemende zus en broer zijn de oprichters en eigenaren van Poké Perfect, een healthy food-keten, zes jaar geleden gestart. Quinta woonde tijdens haar modellencarrière enkele jaren in New York. Daar ontdekte ze dat er in Amsterdam eigenlijk weinig gezonde en snelle eetopties - die passen bij een druk leven - te vinden waren. Hierdoor raakte ze geïnspireerd om dit in Nederland neer te zetten.

Samen met haar broer richtte zij Poké Perfect op wat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal succes met inmiddels 9 locaties. Ondanks corona blijkt hun formule een succes wat blijkt uit de snelle expansie door heel Nederland. Want nu staan er voor dit jaar nog meer openingen op de planning. De ambities qua uitbreiding liggen niet enkel in Nederland, maar ook daarbuiten.

De internationale ambitie van Yoghurt Barn

Niet kunnen koken en toch een nieuw repliceerbaar horecaconcept neerzetten. Een kleine 10 jaar geleden begon Wouter Staal, groen als gras, met zijn eerste Yoghurt Barn. Nu lonkt het buitenland. Aan Remy doet Staal zijn internationale plannen uit de doeken.

De wekelijkse live-uitzending is op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur te beluisteren via New Business Radio(.nl) en te zien via de homepage van onze website en YouTube. Of kijk hieronder de aflevering van 10 mei terug:

&t=112s

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws