Nieuws Radio

Hoe overleeft de evenementensector de coronacrisis?

Ook de evenementensector is keihard geraakt tijdens de coronacrisis. Er ging een streep door zakelijke evenementen, festivals, concerten, onder meer veel zzp'ers kwamen daardoor in de problemen. Maar, voorspelde directeur Anna-Maria Giannattasio van Puur Events in januari al: 'Er komt een mooie tijd aan. Het wordt echt een topzomer'.

Van onze redactie 2 juni 2022

Anna maria giannattasio puur events studio

Anna-Maria Giannattasio (links) was tijdens de coronaperiode eerder onze studiogast, toen in het radioprogramma Na Rutte en Kuipers. 'Er komt een mooie tijd aan. Het wordt echt een topzomer', vertelde ze toen. Voortschrijdend inzicht? Foto: Lars Schotanus.

In ons radioprogramma Met de kennis van nu gaan we via het verleden naar het heden. Van reacties, resultaten en gevolgen tot wat onbenoemd bleef, presentator Ron Vergouwen bespreekt het live met studiogasten uit bedrijfsleven, politiek en economie.

In de uitzending van vrijdag 3 juni op New Business Radio staat de evenementensector centraal, van de intussen overvolle kalender tot aan de beschikbare menskracht. Daarom als gasten Anna-Maria Giannattasio, directeur van Puur Events, Cristel van de Ven, voorzitter van de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN) en Thijs van der Zande, b-to-b strateeg bij DPG Media/De Ondernemer en vanuit die rol betrokken bij tal van zakelijke evenementen.

Terug in de tijd, naar januari. Lees en luister mee: Anna-Maria Giannattasio (Puur* Events): 'Er komt een mooie tijd aan. Het wordt echt een topzomer'

'Met de kennis van nu' is wekelijks op de vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio en onder meer via de De Ondernemer (button rechts bovenaan op homepage). Na afloop is het terug te luisteren via de bekende podcastkanalen en natuurlijk ook op onze website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws