Nieuws Radio

Sieradentweeling Vedder & Vedder live op radio bij 'Met de kennis van nu'

In ons live radioprogramma Met de kennis van nu gaan we via het verleden naar het heden, met Esther Vedder van het succesvolle sieradenmerk Vedder & Vedder, bijzonder hoogleraar Cor Molenaar en economiejournalist Guy Hoeks. De enorme groei van e-commerce wordt besproken en dat... met de kennis van nu. Luister hieronder de uitzending terug.

Van onze redactie 26 mei 2022

Vedder vedder amex sieraden

De succesvolle sieradentweeling Esther en Anne Vedder.

Luister de radio-uitzending van 'Met de kennis van nu' met co-host Esther Vedder hier terug:

Online bestedingen van Nederlandse consumenten kwamen volgens de Thuiswinkel Markt Monitor in 2021 uit op 30,6 miljard euro, wat een stijging betekende van 16 procent ten opzichte van 2020. Dat e-commerce toeneemt is geen nieuws meer. De grootste Nederlandse webwinkels zagen hun omzet flink toenemen vorig jaar, een stijging die niet alleen voor de grootste online spelers weggelegd is; de hele business groeide fors.

In de live uitzending van vrijdag 27 mei op New Business Radio - hierboven terug te luisteren - daarom als onze gasten Esther en Anne Vedder van Vedder & Vedder, econoom Cor Molenaar (bijzonder hoogleraar eMarketing en Distance Selling aan de Erasmus Universiteit) en economiejournalist Guy Hoeks, woonachtig en werkzaam in Duitsland.

Lees ook: Ron Vergouwen presenteert nieuw radioprogramma: 'Met de kennis van nu'

Ons nieuwe radioprogramma zet eerder ondernemersnieuws nog eens op de kaart en dat met de kennis van nu. Van reacties, resultaten en gevolgen tot wat onbenoemd bleef, presentator Ron Vergouwen bespreekt het live met studiogasten uit bedrijfsleven, politiek en economie.

Met de ondernemer Esther Vedder kijken we terug op hun eerste ondernemersjaren, de toen gemaakte keuzes en hun succes over de grens, met econoom Cor Molenaar bespreken we onder meer of ondernemers voldoende en de juiste online keuzes hebben gemaakt tijdens de coronajaren en deelt hij zijn expertise over de toekomst.

Economiejournalist Guy Hoeks praat ons bij over e-commerce in Duitsland, de kansen voor Nederlandse ondernemers en hoe oer-Hollandse merken als Picnic, Coolblue en ook Vedder&Vedder er ontvangen is.

Luister hier ook de Sleutel tot Succes-podcast met Esther en Anne Vedder: Sieradentweeling Vedder & Vedder: 'Duizend keer tegen elkaar gezegd: we kappen ermee'

'Met de kennis van nu' is wekelijks op de vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio en onder meer via de De Ondernemer (button rechts bovenaan op homepage). Na afloop is het terug te luisteren via de bekende podcastkanalen en natuurlijk ook op onze website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws