Nieuws Radio

Smart Business Week gemist? Kijk hier de uitzendingen terug

Tijdens de Smart Business Week gingen Remy Gieling en Angelina Best van Kampen in gesprek met experts en topondernemers over de kansen van digitalisering. Van 3 tot en met 7 oktober vond de Smart Business Week plaats, in samenwerking met AWS en Intel. Dagelijks tussen 12 en 14 uur was er een live radioshow, die je ook kunt bekijken. Uitzendingen gemist? Kijk ze hier terug:

Van onze redactie 10 oktober 2022

Smart business week gemist kijk uitzendingen

Jim Stolze (links) met Angelina Best. Foto: Ruud Voest

Maandag 3 oktober

Met als thema ‘Digitale transformatie in het mkb: de huidige stand van zaken’ startte de Smart Business Week met als co-host Angelina Best en waren Jim Stolze en Ruben Nieuwenhuis te gast.

Dinsdag 4 oktober

De tweede dag van de Smart Business Week ging met Remy Gieling, Robert van den Ham en co-host Angelina Best in op het thema ‘Klaar voor de toekomst: Welke vernieuwende technologie ondersteunt mijn businessdoelstellingen?’.

Woensdag 5 oktober

De woensdag tijdens de Smart Business Week het centrale thema: 'Machine Learning en AI toegepast: Verlaag je kosten door je productiviteit te verhogen'. Remy Gieling en co-host Angelina Best (AWS) ontvingen onder meer Taco Anema (founder/ceo QWIC) en Nick Blom (ceo Conservation24).

Donderdag 6 oktober

Dag vier van de Smart Business Week. Het draaide donderdag om 'De groei in data: Hoe hou ik het veilig en overzichtelijk?'. In de studio waren onder meer Jeffrey den Oudsten (Conscia), Aletta Kok (Jaarbeurs Utrecht) en Carl Maas (Celonis).

Vrijdag 7 oktober

Op de laatste dag van de Smart Business Week was het thema: 'Wat moet ik nu doen om voorbereid te zijn op de digitale toekomst?'. Te gast waren Patrick Swart (ceo Noordhof Uitgevers BV), Ronald van Rossum (ceo Senefelder Misset), Pim van Leeuwen (Metrixlab) en Chris Lukassen (cpo Expandior).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws