Video Mobiliteit

Waarom de VW's van Pim en Gregor niet 'zomaar bedrijfswagens' zijn

Twee trotse ondernemers. Trots op hun bedrijf, trots op hun bedrijfswagen. En juist die staan extra in het zonnetje omdat de Volkswagen-bus dit jaar 75 wordt én er een elektrische versie van komt. Roland Tameling in gesprek met Pim Verbokkem van Smooth Coffee (rijdt een T3) en Gregor Christiaans van Olijfbedrijf (rijdt een T6).

Presentatie: Roland Tameling | Video & Edit: Mark van Binsbergen 2 april 2022

In de wekelijkse serie De Ondernemer Onderweg, op de dinsdag rond het middaguur live te beluisteren en te zien via deze website en Youtube, draait het om mobiliteit en innovatie.

Presentator Roland Tameling ging in gesprek met de ondernemers Pim Verbokkem van Smooth Coffee en Gregor Christiaans van Olijfbedrijf over hun iconische en betrouwbare VW T3 en T6.

Want: de Volkswagen-bus wordt dit jaar 75 en dit najaar komt de eerste elektrische op de markt, de Volkswagen ID. Buzz. Wat vinden beide ondernemers van deze elektrische Volkswagen? Kijk hierboven en/of via deze link de uitzending terug.

Lees ook: Dit is 'm dan: de elektrische Volkswagen ID.Buzz Cargo

Verkiezing mooiste bus van Nederland

Om het jubileum te markeren organiseert Volkswagen Nederland op woensdag 1 juni de Bus tot Buzz Tour: een rit met 75 van de mooiste en meest bijzondere Volkswagen-bussen van Nederland. De start is vanzelfsprekend bij importeur Pon in Leusden en vanuit deze locatie tourt de stoet met busjes langs verschillende plekken op zoek naar de geschiedenis van de Volkswagen-bus.

Volkswagen roept zoveel mogelijk Nederlandse buseigenaren op zich uiterlijk 6 mei hier aan te melden. De Tour is bedoeld voor alle generaties Volkswagen-bus en ook voor bijzondere specificaties, modellen of versies.

Bulli Festival Hamburg

Een deskundige jury bepaalt de uiteindelijke selectie van 75 exemplaren, en zal op de dag zelf bovendien één van de deelnemers uitroepen tot ‘Mooiste Volkswagen-bus van Nederland’. De winnaar gaat namens Volkswagen Nederland naar het Europese Bulli Festival in Hamburg deze zomer. Eén ding staat al vast: het wordt woensdag 1 juni een unieke verzameling bussen op de weg.

Pim Verbokkem van Smooth Coffee bij zijn T3...

... en Gregor Christiaans van Olijfbedrijf bij zijn T6, in gesprek met De Ondernemer-presentator Roland Tameling.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws