Nieuws Mobiliteit

Swapfiets rijdt dit jaar nog elektrisch en gaat naar Milaan, Londen en Parijs

Om de grootste Europese speler in micromobiliteit te worden, breidt Swapfiets nog dit jaar uit naar Londen, Milaan en Parijs. Tegelijkertijd voegt het bedrijf, dat bekend is van het fiets- en service abonnement met de blauwe voorband, nieuwe elektrische vervoersmiddelen toe aan het abonnementsmodel.

Van onze redactie 2 juli 2020

Swapfiets europa elektrisch fiets

Foto: Swapfiets

Niet voor iedereen is de fiets immers de allerbeste optie, bijvoorbeeld door de afstand van woon-werkverkeer of voor de ‘first en last mile’ bij reizen met het openbaar vervoer. Als antwoord hierop komt Swapfiets met nieuwe elektrische vervoersmiddelen in abonnementsvorm.

Naast een volledig nieuwe en verbeterde versie van de Power 7 e-Bike, introduceert Swapfiets een opvouwbare e-Kick (step) én wordt er getest met een krachtige e-Scooter. Deze elektrische scooter is op dit moment alleen beperkt beschikbaar in Berlijn. Via de website en app is een gedetailleerd overzicht te vinden van de beschikbaarheid en prijzen voor iedere stad.

''We blijven innoveren om de beste producten, diensten en ervaringen aan te bieden zodat onze leden nooit stil komen te staan''

Marc van Pappelendam, algemeen directeur Swapfiets

Betere leefbaarheid in steden

,,Swapfiets wil een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid in steden. Door het aanbieden van mobiliteitsdiensten via een maandelijks abonnement helpen we steden toegankelijker, gezonder en comfortabeler te maken”, aldus Marc van Pappelendam, algemeen directeur van Swapfiets. ,,We blijven innoveren om de beste producten, diensten en ervaringen aan te bieden zodat onze leden nooit stil komen te staan."

Lees ook: Directeur/oprichter Steven Uitentuis stapt af bij Swapfiets

In juni vierde Swapfiets nog een nieuwe mijlpaal met het bereiken van 200.000 leden. De meest recente groei is vooral toe te schrijven aan de populariteit van de fiets in de grote steden in Nederland, Duitsland, België en Denemarken.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.