Nieuws #nlstartop

Xtra Social: extra bereik met jouw social post

Wist je dat je jouw socialmediapost eenvoudig ook op bekende nieuwssites kunt delen? Met Xtra Social plaatsen we jouw post als advertentie tussen redactionele berichten op de websites van bijvoorbeeld het AD, de Gelderlander, Tubantia of Het Parool. Zo bereik je met één post veel meer potentiële klanten. En lift je mee op de autoriteit van gerenommeerde nieuwsmedia.

Van onze redactie 28 mei 2020

Facebook groeien grens Link Bundle social media

Vroeger waren er nog niet zoveel opties om gericht te adverteren en aandacht te vragen voor jouw product of dienst. Je plaatste een advertentie in de krant, misschien had je een billboard langs de weg of deed je een commercial op tv. Je moest maar hopen dat iemand uit jouw doelgroep je advertentie zag. Maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om heel gericht te adverteren en te communiceren met je doelgroep, zowel offline als online.

Social media is een mooi voorbeeld hiervan. Met social media kun je als onderneming direct contact hebben met jouw doelgroep en op een gemakkelijke wijze zelf gebruik maken van diverse advertentieopties.
Om te zorgen dat jouw socialposts een nog breder publiek bereiken, via de verschillende online mediakanalen, zet je nu Xtra Social in.

Hoge attentiewaarde voor jouw bericht

Xtra Social is eigenlijk niks anders dan het doorplaatsen van jouw social media bericht op onze nieuwswebsites. Denk aan websites als het AD, Tubantia en de Gelderlander. Je social post vind je terug tussen de nieuwsartikelen. En dat is precies de plek waar men de meeste tijd besteed op onze website. Daardoor krijg jij een hogere attentiewaarde.

Jouw Xtra Social bericht krijgt veel extra bereik. Ook van mensen die bijvoorbeeld weinig of niet actief zijn op social media.
Een bericht kan bestaan uit een afbeelding, een video of een bericht met een link naar een landingspagina op je website.

En weet je wat leuk is? Als mensen op de like, reageer of deel knop klikken, dan sturen we ze direct door naar jouw socialmediapagina. Daardoor kan het gebeuren dan meer mensen je pagina gaan volgen, omdat ze je bericht of bedrijf interessant vinden.

Gericht jouw doelgroep bereiken

Misschien is jouw bericht niet bedoeld voor elke bezoeker van onze websites, maar wil je juist een specifieke doelgroep bereiken. Ook hiervoor is Xtra Social perfect. We kunnen binnen onze nieuwssites namelijk heel gericht targeten op de groep die jij wilt bereiken.

Targeten doen we op basis van onze kennis over het leesgedrag van onze bezoekers, maar ook op basis van harde data die wij verzamelen via onze diverse sites als: Nationale vacaturebank, Autotrack, Tweakers en Independer.

Aan de slag

Nu je weet wat Xtra Social is en hoe het werkt, is het tijd om ermee aan de slag te gaan. Vergroot het bereik van jouw Social bericht buiten jouw socialmediakanalen. Wil jij het beste advies voor jouw onderneming?

Neem contact met ons op!