Advertorial van Topgeschenken

Advertorial Personeel

Kerst- en eindejaargeschenken in een tijd van hybride werken

Na twee bewogen jaren was 2022 het jaar waarin men meer vertrouwen kreeg in hybride werken. Hybride werken brengt veel voordelen met zich mee, maar ook de nodige uitdagingen. Door de verschillende werkritmes en diverse werkplekken zie je elkaar niet dagelijks, misschien niet eens wekelijks. Smalltalk bij de koffieautomaat of het toilet zijn niet meer vanzelfsprekend en ook het uiten van waardering door middel van bijvoorbeeld complimenten gaat hierdoor minder makkelijk.

Topgeschenken 5 december 2022

Kerst en eindejaargeschenken in een tijd van hybride werken Groot

Kerst- en eindejaargeschenken in een tijd van hybride werken. Foto: Topgeschenken

Hybride werken houdt in dat medewerkers deels op kantoor en deels thuiswerken. Zo’n hybride manier van werken is de afgelopen jaren een onontkoombare manier van werken geworden. De verwachting is dat we dit ook in de toekomst blijven doen, maar hoe houd je verbinding met jouw medewerkers?

Verbinding is een woord dat je misschien vaak hoort, maar wat in de afgelopen jaren pas echt lading heeft gekregen. Zorg ervoor dat je in verbinding blijft met je collega’s en werknemers. De decembermaand is hier een perfect moment voor. Wanneer het einde van het jaar in aantocht is, is het voor veel mensen tijd om eens stil te staan bij het afgelopen jaar. Er is veel werk verzet, des te belangrijker is het om je waardering te uiten. Hoe laat jij zien dat je medewerkers waardeert?

Met het geven van een kerst- en eindejaarsgeschenk toon je jouw waardering en laat je iemand voelen: Hey ik denk aan je! De uitdaging luidt wel: Hoe krijgen bedrijven kerst- en eindejaargeschenken bij hun medewerkers in een tijd van hybride werken? Topgeschenken.nl deed onderzoek onder een deel van haar zakelijke relaties.

Kerst- en eindejaargeschenken in een tijd van hybride werken. Foto: Topgeschenken

Uit dit onderzoek blijkt dat het merendeel van de klanten hybride werkt. Er is vooral sprake van gedeeltelijk thuiswerken. Toch worden geschenken nog vaak op kantoor bezorgd, zodat er zelf een moment van overhandiging is. Uitzonderingen zijn de lockdown of andere omstandigheden waarbij op kantoor werken niet mogelijk is. 30% kiest er wel voor om de geschenken bij de medewerkers thuis te laten bezorgen. Zij genieten van het gemak om op afstand toch dichtbij te kunnen te zijn. Vaak worden geschenken gepersonaliseerd, waardoor er toch een persoonlijke boodschap overkomt.

“Topgeschenken.nl kent een ruim assortiment. Het is eenvoudig om bulkbestellingen te plaatsen en zo op een eenvoudige manier geschenken bij de medewerkers thuis te krijgen, super handig in de tijd van hybride werken”

“Omdat je sommige geschenken kan personaliseren, kun je de boodschap op het product kwijt. Onze relaties stuurden wij al jaarlijks een persoonlijke boodschap op een fles champagne, om te proostten op het afgelopen jaar. Dit jaar sturen we dit ook aan onze medewerkers”

Kerst- en eindejaargeschenken in een tijd van hybride werken. Foto: Topgeschenken

“Topgeschenken.nl heeft goed ingespeeld op de situatie van het hybride werken. Geschenken thuis laten bezorgen kon al tijden, maar met een ruim assortiment aan brievenbus kerstgeschenken hoeft de medewerker ook niet thuis te zijn om het pakket aan te nemen. Zo zijn wij gegarandeerd van een verzending vóór de kerstdagen. Uiteraard voegen we een persoonlijke tekst toe op het bijgaande kaartje, zodat we toch een persoonlijke boodschap overbrengen.”


“Wij vinden het persoonlijk overhandigen van het geschenk belangrijk, daarom laten wij de geschenken bezorgen op kantoor. De managers delen de geschenken uit en voegen hier een persoonlijke blijk van waardering aan toe. Bij Topgeschenken.nl bestellen wij al jaren onze geschenken.“

Bestel nu ook jouw kerst- of eindejaargeschenken op Topgeschenken.nl. Met een paar klikken heb jij niet alleen een passend geschenk voor die ene collega of zakenrelatie geregeld, maar heb je ook een glimlach bezorgd op het gezicht van de ontvanger.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.