Nieuws Arbeidsvoorwaarden

Samenwerking De Ondernemer en Jong Ondernemen

De Ondernemer en Jong Ondernemen slaan de handen ineen om jongeren kennis te laten maken met ondernemerschap, te beginnen met een partnership rondom de Student Company van het Jaar. ,,Initiatieven als Jong Ondernemen ondersteunen wij met veel plezier. Ondernemers hebben we nooit genoeg en met ondernemen kun je niet vroeg genoeg beginnen", aldus Gerard van den Broek, creative director van De Ondernemer.

Redactie De Ondernemer | Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie 16 mei 2019

Jong Ondernemen

Met de missie om jongeren de kans te geven hun ondernemende kant te ontwikkelen, voorziet Jong Ondernemen al meer dan 25 jaar scholen van praktische ondernemerschapsprogramma’s. Deze programma’s, zoals Student Company, zorgen voor een goede aansluiting op het bedrijfsleven en geven scholieren, van basisschool tot en met hbo, de mogelijkheid hun ondernemersvaardigheden te ontdekken.

De Ondernemer, onderdeel van de Persgroep, support de initiatieven van Jong Ondernemen en is per direct partner van de stichting. De Ondernemer zet hiervoor onder meer als promotie van de verkiezing Student Company van het Jaar haar online platform in en creative director Gerard van den Broek neemt zitting in de jury.

Na de regiofinales, zijn intussen de halve finalisten van de verkiezing van dit jaar bekend: hier staan ze op een rijtje. De halve finale vindt 17 mei plaats in The Student Hotel in Amsterdam.

Eerder interviewden we Student Company van het Jaar 2018, het winnende idee Skeep:

https://youtu.be/ApiGmJjwFGc