Nieuws Personeel

Den Bosch krijgt hotel zonder personeel

In het pand op de hoek van de Stationsweg en de Koninginnenlaan in Den Bosch gaat Ramon van Veluw met zijn echtgenote Floor een hotel exploiteren: The Little Duke. "Het wordt een hotel zonder personeel", zegt Van Veluw in het Brabants Dagblad.

Van onze redactie 13 december 2016

Hotel The Little Duke

Verdeeld over twee verdiepingen staan in totaal zestien hotelkamers gepland. Afhankelijk van het formaat van de kamer variëren de prijzen van ongeveer 60 tot ongeveer 110 euro per nacht.

De precieze technische invulling is nog niet bekend. Van Veluw: "Maar we onderzoeken de mogelijkheden om na reservering via een website met een code in het pand te komen. Daarna zou je sleutel kunnen laten printen om naar de kamer te gaan." Het is de bedoeling dat het hotel over enkele maanden wordt geopend.

Callcenter

De huurders profiteren van het feit dat de vorige eigenaar bij het verbouwen van het pand al van plan was er een jeugdhotel te beginnen. "Wat betreft de brandvoorschriften is bij de verbouwing al rekening gehouden met een hotel", aldus Van Veluw.

In het gebouw was geruime tijd het callcenter Sellform van Albert Janssen gevestigd.

Voor Ramon en Floor van Veluw is dit het tweede hotel in Den Bosch dat zij exploiteren. Sinds midden vorig jaar runnen hotel The Duke in de Kerkstraat, boven modezaak Piet Zoomers. Als verwijzing naar dat hotel krijgt het het hotel aan de Stationsweg de naam The Little Duke.