Nieuws Personeel

Heuma Services uit Amersfoort is beste technische werkgever

Het in Amersfoort gezetelde Heuma Services BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Technische Uitzendbureaubranche.

De Ondernemer.nl 23 augustus 2016

Prijsbeker1065

‘Heuma Services weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een geweldige werkgever met grenzeloze ambities', oordeelde de jury.

De Nominatiecommissie noemde het bedrijf verder een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. Hierbij werd vooral de innovatie geroemd.

TotaalpakketAls werkgever onderscheidt Heuma zich volgens de jury met name door het gerichte aannamebeleid en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. Dit resulteert onder meer in een zeer laag ziekteverzuim en personeelsverloop.

UndercoverOok de betrokkenheid van de directie wordt positief gewaardeerd. Zo gaan directieleden zelfs wel eens undercover naar een opdrachtgever om uit eerste hand te ervaren hoe een uitgezonden medewerker het werk hoort te doen. 'Dat geeft aan hoe serieus Heuma zijn verantwoordelijkheid als werkgever neemt.’

Heuma Services BV is opgericht in 2010 en is gevestigd in Amersfoort. Het heeft circa 150 medewerkers en werkt door geheel Nederland.