Nieuws Personeel

Nieuwe eigenaren en verhuizing Sportpaviljoen Borne

Sportpaviljoen Borne is een vertrouwd begrip in Borne en omgeving. Eigenaar Rob Pijper en zijn partner Marion Veldkamp zijn als winkeliers niet weg te denken uit de Bornse binnenstad. Maar het moment van afscheid nemen is nu, na ruim dertig jaar, bijna aangebroken.

Van onze redactie 12 mei 2016

Tennis

Pijper besloot zijn sportzaak te verkopen aan twee jonge, bevlogen ondernemers. Kim Bakker en Erik Kienhuis zullen het Sportpaviljoen overnemen en geven met een verhuizing direct een eigen draai aan de zaak. Na weken vol spectaculaire kortingen zal het voormalige pand van de Rabobank in Borne worden ingenomen. Snipperdagen“We stoppen niet omdat het slecht gaat of omdat we geen zin meer hebben, maar omdat we nu eindelijk onze snipperdagen willen opmaken. Onze kilometers zitten erop”, vertelt Rob lachend. “We hebben hier een fantastische tijd gehad, maar Marion en ik willen nu onze vrije tijd pakken en ervan genieten.”SpecialismeNieuwe eigenaren Kim en Erik gaan niet voor het eerst in een sportwinkel aan de slag. Kim is in 2005 Sportpoint Bakker Glanerbrug begonnen en hij specialiseerde zich in voetbal, tennis en hardlopen. Tevens ligt de focus op teamkleding. Erik, van Wintersport Kienhuis, is gespecialiseerd in wintersport. Beide heren blijven actief bij de andere winkels waarvoor ze werken. Nieuw assortimentNa de uitverkoop deze zomer zullen de nieuwe eigenaren het stokje overnemen. De nieuwe winkel zal naar verwachting in augustus worden geopend met een geheel nieuw assortiment. Daarom moet de huidige voorraad volledig verkocht worden en dat resulteert in fikse kortingen.Passie voor het vakRob en Marion hebben bewust gekozen voor nieuwe eigenaren Kim en Erik. Na zoveel jaren een succesvolle zaak te hebben gerund doe je die niet over aan de eerste de beste. “Marion en ik hebben dit besluit bewust genomen. Het is onze geruststelling dat wij onze eigen passie voor het vak terugzien in Kim en Erik. In elk opzicht laten ze zien dat ze met hart en ziel met Sportpaviljoen Borne verder gaan. Sportpaviljoen gaat een prachtige nieuwe toekomst tegemoet, daar ben ik van overtuigd”, besluit Rob.

Pijper besloot zijn sportzaak te verkopen aan twee jonge, bevlogen ondernemers. Kim Bakker en Erik Kienhuis zullen het Sportpaviljoen overnemen en geven met een verhuizing direct een eigen draai aan de zaak. Na weken vol spectaculaire kortingen zal het voormalige pand van de Rabobank worden ingenomen.

Snipperdagen

“We stoppen niet omdat het slecht gaat of omdat we geen zin meer hebben, maar omdat we nu eindelijk onze snipperdagen willen opmaken. Onze kilometers zitten erop”, vertelt Rob lachend. “We hebben hier een fantastische tijd gehad, maar Marion en ik willen nu onze vrije tijd pakken en ervan genieten.”

Specialisme

Nieuwe eigenaren Kim en Erik gaan niet voor het eerst in een sportwinkel aan de slag. Kim is in 2005 Sportpoint Bakker Glanerbrug begonnen en hij specialiseerde zich in voetbal, tennis en hardlopen. Tevens ligt de focus op teamkleding. Erik, van Wintersport Kienhuis, is gespecialiseerd in wintersport. Beide heren blijven actief bij de andere winkels waarvoor ze werken.

Nieuw assortiment

Na de uitverkoop deze zomer zullen de nieuwe eigenaren het stokje overnemen. De nieuwe winkel zal naar verwachting in augustus worden geopend met een geheel nieuw assortiment. Daarom moet de huidige voorraad volledig verkocht worden en dat resulteert in fikse kortingen.

Passie voor het vak

Rob en Marion hebben bewust gekozen voor nieuwe eigenaren Kim en Erik. Na zoveel jaren een succesvolle zaak te hebben gerund doe je die niet over aan de eerste de beste. “Marion en ik hebben dit besluit bewust genomen. Het is onze geruststelling dat wij onze eigen passie voor het vak terugzien in Kim en Erik. In elk opzicht laten ze zien dat ze met hart en ziel met Sportpaviljoen Borne verder gaan. Sportpaviljoen gaat een prachtige nieuwe toekomst tegemoet, daar ben ik van overtuigd”, besluit Rob.