Nieuws Personeel

Tijd kwijt aan randzaken? ‘Zonde!’

Hoewel ondernemen in Nederland overduidelijk geen nine to five job is, is het zonde om veel tijd kwijt te zijn aan zaken die je ook kunt delegeren, vinden ze bij Teamleader. En dus ontwikkelde het bedrijf een tool om ondernemers te helpen bij hun tijdsindeling.

Evie Westland | Foto: Teamleader 3 november 2016

Sjoerdteamleader

Er wordt niets uitbesteed en de ondernemer heeft geen dure consultant nodig voor advies. “Zo houd je alles zelf in de hand, maar op zo’n manier dat er veel tijd kan worden bespaard”, vertelt Sjoerd Göddeke, hoofd van Teamleader Nederland.

Toegankelijk

Teamleader werd in 2012 opgericht door drie jonge Belgische ondernemers, Jeroen de Wit (28), Willem Delbare (27) en Mathias de Loore (28). Het idee achter het bedrijf? “Teamleader is een software waarbij klanten kiezen een abonnementsformule, waardoor ze niet eenmalig een dure licentie betalen”, legt Göddeke uit.

“Dit maakt het zeer toegankelijk voor kleinere ondernemingen. Er zijn verschillende modules die je als ondernemer juist wel of niet kan gaan gebruiken, waardoor je het precies kunt aanpassen aan de behoeftes van de onderneming. De modules zijn er al vanaf 25 euro per maand.”

De Tijdstrijd

De service is bedoeld voor kleinere, dienstverlenende ondernemers, vaak met twee tot vijftig medewerkers in dienst. “Teamleader was tot voor kort zelf een kleine MKB. Hierdoor weten we als geen ander waar je als mkb’er tegenaan loopt”, aldus Göddeke.

Eén van de manieren waarop we ondernemers willen leren om hun kostbare tijd efficiënt in te delen, is door het event De Tijdstrijd op 3 november. “Tijdens het event zullen we tips en tricks geven om nog meer uit het ondernemerschap te halen. Denk hierbij aan netwerken, reality checks, leren van je fouten en natuurlijk timemanagement."