Nieuws Vitaliteit

Rico Verhoeven brengt eigen voedingssupplement op de markt met Ricoded

Rico Verhoeven heeft zijn eigen voedingssupplementenlijn gelanceerd. Onder de naam Ricoded brengt de zwaargewicht wereldkampioen kickboksen twee varianten op de markt. De eerste, een vegan maaltijdvervanger, biedt ondersteuning bij het completeren van het voedingspatroon, terwijl de zogenaamde nootropic bijdraagt aan het verbeteren van het cognitief vermogen.

Van onze redactie 7 december 2022

Rico verhoeven voedinssuplement ricoded

Zwaargewicht wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Foto: RemyOnline

,,Echt al jaren speelde ik met het idee om iets met supplementen te doen”, begint de topsporter enthousiast. ,,Ik vond het ook wel spannend, omdat ik veeleisend ben qua werking en hoge kwaliteit van de ingrediënten.”

Ricoded voedingssupplement voor herprogrammering

,,Tegelijkertijd wilde ik dan ook nog een productrange introduceren die juist voor een zo breed mogelijke groep mensen toepasselijk is. Het vinden van de juiste ontwikkelaars, vorm en naam heeft dan ook wel wat tijd gekost. De merknaam Ricoded draagt mijn naam in zich, maar is ook een Engelstalige verbastering van het woord Recoding; het herprogrammeren van jezelf.”

De voedingssupplementenlijn Ricoded.

Lees ook: Kickbokskoning en zakenman: hoe Rico Verhoeven zijn geld verdient

Voedingssupplementen voor iedere dag

Verhoeven vertelt dat de voedingssupplementenlijn (ontwikkeld in samenwerking met partner High End Nutrition) is gemaakt voor iedereen die elke dag moeiteloos de beste versie van zichzelf wil zijn. Van top- en amateursporters tot drukke professionals en studenten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws