Nieuws Vitaliteit

Jouwmeedenker.nl biedt gesprek met gecertificeerde coach on-demand

Veel mensen herkennen het gevoel sinds de de pandemie en het maandenlang thuiswerken: je kampt met een brandende vraag, een dilemma of de wens om te groeien en jezelf te ontwikkelen, maar bent niet in de gelegenheid om daar direct hulp bij te zoeken. Vanaf nu wil Jouwmeedenker.nl de oplossing bieden. De startup introduceert een online platform waar de gebruiker on-demand een gesprek boekt met een gecertificeerde coach.

Van onze redactie 25 november 2020

Eva Ghysels Jouwmeedenker nl

Eva Ghysels, oprichter en eigenaar van Jouwmeedenker.nl.

In een paar klikken regelt de gebruiker een expert die meedenkt via een videoverbinding thuis of op de werkplek. Hierdoor kan heel werkend Nederland volgens de startup op een laagdrempelige manier, zonder traject, intake en wachtlijsten van professionele hulp worden voorzien.

Lees ook: Meer burn-outs door corona: vijf tips om het te voorkomen

Thuiswerken, werkstress en een burn-out

Eva Ghysels, oprichter en eigenaar van Jouwmeedenker.nl: ,,Een coach wil je inschakelen als de vraag actueel is en de nood het hoogst is. In een tijd waarin we meer dan ooit thuiswerken, werkstress hebben en een burn-out op de loer ligt, is het extra fijn direct een beroep te kunnen doen op een luisterend oor en iemand die meedenkt over oplossingen. Met Jouwmeedenker.nl wil ik professionele coaching toegankelijker maken. Geen intake, wachtlijst of lang traject, waardoor Nederlanders sneller met hun gedachten aan de slag kunnen gaan.”

''Met Jouwmeedenker.nl wil ik professionele coaching toegankelijker maken. Geen intake, wachtlijst of lang traject, waardoor Nederlanders sneller met hun gedachten aan de slag kunnen gaan''

Eva Ghysels, oprichter en eigenaar Jouwmeedenker.nl

Zo werkt het platform Jouwmeedenker.nl

Via Jouwmeedenker.nl regel je in vijf stappen een goed gesprek met een expert. Je kiest uit een van de onderwerpen waar je het over wilt hebben: Werk & Carrière, Loopbaanontwikkeling, Relaties, Stress en Burn-out, Persoonlijke Ontwikkeling en Algemene Misère.

Vervolgens kies je een dag en tijdstip tussen 9.00 en 21.00 uur (zeven dagen in de week) die het beste uitkomt. Daarna word je voorgesteld aan een gecertificeerde expert die past bij het onderwerp en beschikbaar is op het gekozen moment. Je betaalt eenvoudig online. Vervolgens voer je binnen een beveiligde omgeving een videogesprek met een expert. Desgewenst kan de coachee vervolgafspraken boeken bij dezelfde expert of een andere, maar je zit nergens aan vast.

Lees ook: Lesstress helpt werknemer en werkgever deze periode vitaal te blijven

Onrust bij bedrijven door corona

Jouwmeedenker.nl is een initiatief van Eva Ghysels uit Breda. Met haar bedrijf House of Human Impact spreekt ze veel directeuren en leiders. Ze merkte begin dit jaar dat er onder medewerkers van veel organisaties onrust heerst wat door het coronavirus alleen maar werd versterkt. De ondernemer wilde graag de drempel naar een coach of psycholoog verlagen zodat het boeken van een kwalitatief goed gesprek met resultaat binnen handbereik is voor iedereen.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.