Nieuws Oekraine

Limousineverhuurbedrijf zet vrijgezellenparty's en bruiloften opzij voor Oekraïne

Vrijgezellenparty's, bruiloften, gala's. Daarvan moet Michael de Vries het hebben als eigenaar en chauffeur van zijn Tilburgse limousineverhuurbedrijf Splendeur. Zondag ziet zijn transport er echter heel anders uit. ,,We rijden in een bus met aanhangwagen erachter naar de Pools-Oekraïense grens. Mijn vriendin Marissa is de hulpgoederen al aan het inzamelen.”

Tom Tacken (BN DeStem) 11 maart 2022

Michael vries splendeur limousineverhuur

Michael de Vries, eigenaar van limousineverhuurbedrijf Splendeur. Foto: Splendeur Limousines

Om zoveel mogelijk van deze goederen te verzamelen, zijn er afgiftepunten ingericht in Tilburg, Oisterwijk, Haaren en Hilvarenbeek. Tal van spullen zijn welkom, van babyvoeding tot kogelvrije vesten. ,,Het is een gekkenhuis", zegt De Vries in gesprek met BN DeStem. ,,Ik denk ook niet dat we in één keer alles meekrijgen. Wat overblijft, geven we mee aan andere transporten.”

Een vergeten oorlog

‘We’, dat zijn Michael en zijn goede vriend en collega-ondernemer Niels Fokkema. ,,Twee jaar geleden waren we als toeristen nog samen in Oekraïne. Gezellige vakantie, maar je proefde al wel de gespannen sfeer. Voor ons was het een vergeten oorlog, daar in het oosten van Oekraïne. Maar niet voor de mensen daar.”

Wie spullen af wil geven, kan bellen naar 06-19882348

De reeds ingezamelde hulpgoederen voor Oekraïne. Foto: Michael de Vries

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws