Aangeboden door Diergaarde Blijdorp

Branded Content Regio

Bijzondere locatie: Diergaarde Blijdorp ook voor inspirerende evenementen

Diergaarde Blijdorp is in trek als evenementenlocatie. ,,Niet vreemd”, vinden directeur Erik Zevenbergen en salesmanager Steven Fontein: ,,Bedrijven willen hun gasten een mooie avond geven en ook inspireren. In Diergaarde Blijdorp gaat dit hand in hand.”

De Ondernemer 24 september 2019

Diergaarde Blijdorp events Rotterdam1

Als de laatste dagbezoekers vertrokken zijn, gaan de poorten van Diergaarde Blijdorp open voor uiteenlopende bedrijfsevenementen. Jaarlijks maken ruim 450 bedrijven er met hun klanten, relaties of personeel graag gebruik van, vertelt salesmanager Steven Fontein.

,,We bieden keuze uit tien verschillende zalen en diverse groepsarrangementen, vanaf 25 tot 10.000 man. Voor ieder evenement bedenken we een verrassend programma. Onze chef-kok zorgt met zijn team voor een uitstekende culinaire invulling.” Het leverde Diergaarde Blijdorp enkele jaren geleden al de titel ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar’ op tijdens de MEETINGS Business event.

'Ook mkb-ondernemers weten de dierentuin te vinden'

Steven Fontein, Blijdorp

Gouden Green Key

Bovendien bezit Blijdorp de Gouden Green Key, de hoogste internationale waardering voor bedrijven die er alles aan doen om de toekomst van de natuur veilig te stellen. Want

Diergaarde Blijdorp inspireert iedereen met belangstelling voor duurzaam ondernemen. Natuurbehoud en duurzaamheid zie je in alles terugkomen: van de zonne-energiecentrale op het dak van het Oceanium (één van de grootste van Nederland binnen de bebouwde kom), tot de eerlijke, dagverse streekproducten in de menu’s van de koks. Directeur Erik Zevenbergen: ,,Steeds meer bedrijven zijn bezig met de verduurzaming van hun bedrijfsvoering. Hier zien ze van dichtbij hoe wij dat aanpakken.''

Exclusief kijkje achter de schermen

,,We organiseren graag een exclusief kijkje achter de schermen of een interessante lezing. Dat levert gespreksstof op en inspireert mensen. Bedrijven vinden het een prettig idee dat Diergaarde Blijdorp met de opbrengst van evenementen geen winstoogmerk heeft, maar ideële doelstellingen. Zo ondersteunen we natuurbehoudsprojecten voor bedreigde diersoorten en realiseren we voor onze eigen dieren het hoogste welzijnsniveau. En niet te vergeten: het helpt ons om de entreeprijs betaalbaar te houden voor een breed publiek.”

ZOOmeravonden

,,De diergaarde is een unieke omgeving die mensen aanspreekt”, zegt Fontein. ,,Zo trekken de Rabo ZOOmeravonden jaarlijks ruim 16.000 bezoekers. Ook mkb-ondernemers weten de dierentuin te vinden voor bijvoorbeeld een galadiner in de monumentale Rivièrahal of een vergadering met dinerbuffet in de Haaienzaal, met uitzicht op de zwartpunthaaien en zeeschildpadden in het Oceanium.”