Advertorial van Credion

Advertorial Regio

Credion leert ondernemers financiering te stapelen

Credion is een adviserende organisatie voor financiering en een initiatief van de huidige directeur Carlo van der Weg. Als adviseur effent Credion de weg van ondernemer naar geldverstrekker en indien wenselijk naar meerdere geldverstrekkers. Dit zogenoemde gestapeld financieren is het onderwerp van de workshop die Van der Weg zelf komt geven op donderdag 18 oktober tijdens het Business Festival.

Redactie 16 oktober 2018

Credion 3

De financiering van je eigen bedrijf kan voor een ondernemer een zorg zijn. Credion neemt die zorg met grote kennis van zaken uit handenden. “Wij weten de weg naar ruim tachtig geldverstrekkers”, weet Van der Weg te vertellen. “Welke manier van financiering voor welke onderneming geschikt is, is een zoektocht die van veel zaken afhangt. Wij zijn op de hoogte van voorwaarden en rentes bij de verschillende verstrekkers en weten tevens de weg in mogelijkheden als banken, lease-maatschappijen of crowdfunding. Wij bieden onze klanten een maatpak voor hun onderneming en zoeken naar de best mogelijke verbindingen.”

Op 18 oktober staan tijdens het Business Festival Twente de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen over de kunst van het groeien. In één dag ben je weer up-to-date. Klik hier om meer te weten te komen.

Zo’n best mogelijke verbinding hoeft niet met slechts één instelling te zijn. Credion opent ondernemers graag de ogen voor de kunst van het gestapeld financieren. “Wij hebben inmiddels vijftien jaar ervaring en dat heeft ons geleerd dat er soms het best naar verschillende vormen van financiering tegelijk kan worden gekeken. Financiering voor ondernemingen is altijd maatwerk en daar lichten we de klanten zo helder mogelijk in voor. We zitten met onze adviseurs door heel Nederland. Bij het Business Festival op Vliegveld Twenthe zullen diverse adviseurs uit de regio aanwezig zijn om belangstellenden bij vragen te helpen.”