Aangeboden door PIN Voorschot

Branded Content Regio

PIN Voorschot: werkkapitaal voor omzet

EMF wil door middel van het PIN Voorschot het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun bedrijf.

Synpact | i.s.m. EMF PIN Voorschot 30 april 2017

Emf pin

Het PIN Voorschot is een unieke manier voor ondernemers met een PIN automaat om een kortetermijnfinanciering te krijgen en deze op een geautomatiseerde en flexibele manier af te lossen. EMF koopt een gedeelte van de PIN omzet van de komende 3 of 6 maanden en betaalt daarvoor een voorschot in de vorm van een bedrag ineens tussen de EUR 2.000 en EUR 50.000.

Vervolgens wordt gedurende de termijn van de transactie de PIN omzet door CCV gesplitst in twee bedragen. Eén bedrag gaat naar EMF als aflossing en het andere bedrag gaat zoals daarvoor naar de rekening van de ondernemer. Zodoende wordt iedere dag een beetje afgelost, afhankelijk van de PIN omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of niets afgelost.

Kortom, u kunt op een snelle en eenvoudige wijze verder komen met uw onderneming en uw onderneming laten groeien.

Lees ook: Handig overzicht: alternatieve vormen van financiering voor mkb-ondernemers

Het PIN Voorschot werd op 1 maart 2015 door EMF in Nederland geïntroduceerd en is een concept dat in Noord-Amerika al vele jaren bekend is onder de naam Merchant Cash Advance. Inmiddels hebben al meer dan 500 winkeliers en horecaondernemers gebruikt gemaakt van een PIN Voorschot.

Het proces na volledige ingediende aanvraag

  • Goedkeuring aanvraag binnen 2 dagen
  • Geld wordt overgemaakt binnen 4 dagen
  • Start aflossing dag na overmaken geld
  • Pin voorschot en premie geheel afgelost

Hoe PIN Voorschot Rob’s Gastrobar hielp aan werkkapitaal

Rob Wendersteyt is sinds 2014 eigenaar van zijn Gastrobar in Lochem. Zijn passie voor koken heeft hij van jongs af aan van zijn ouders en vanuit zijn Indische cultuur meegekregen. Het woord gastronomie; de kunst van lekker eten en drinken doet Rob’s Gastrobar zeker eer aan.

Rob: “Alles draait bij ons om gastvrijheid in een informele sfeer en de combinatie van kwalitatief goede gerechten en hapjes met mooie uitgekozen wijnen.”

Met ruim 20 jaar ervaring weet Rob als geen ander zowel zijn zakelijke- als privé gasten te verwennen. Daarnaast is hij als ondernemer natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe kansen voor zijn restaurant.

“Toen ik destijds in contact kwam met het PIN Voorschot had ik geen geld nodig, maar was mijn interesse zeker gewekt.” Toch heeft Rob na verloop van tijd gebruik gemaakt van het PIN Voorschot toen het voor hem urgent werd. Zijn kapotte afwasmachine moest vervangen worden, gecombineerd met werkzaamheden ter verbetering van zijn keuken.

Het PIN Voorschot, een voorschot voor 6 maanden die dagelijks middels een vast percentage met de pinautomaat wordt afbetaald, bleek dé oplossing voor Rob zijn tijdelijke probleem. “Er werd naar mij geluisterd en door het persoonlijk contact tijdens de aanvraag was alles snel en goed geregeld. PIN Voorschot maakt het ondernemen voor mij prettig!”

Meer informatie

W PINVoorschot.nl
E info@pinvoorschot.nl
T 088 - 388 08 80

Lees hier het magazine Financieren – Op weg naar groei