Advertorial van Gouwe Meubel

Advertorial Regio

In één oogopslag 'waar voor je geld' bij Gouwe Meubel

Vriendelijk geprijsde producten, uitgebreid klantadvies en vooral: transparantie. Daarmee onderscheidt Gouwe Meubel zich van andere meubelzaken, waar 'de macht van marketing heerst'. Klanten zien in één oogopslag wat ze voor hun geld krijgen.

Kim van der Meulen | Foto: Pim Ras 21 april 2019

Gouwe meubel ondernemer rene snijder waddinxveen

Alle meubels in de 2500 m2 grote showroom van Gouwe Meubel zijn duidelijk geprijsd: wie een extra diepe relaxfauteuil, andere stoffering of dikker tafelblad wil, weet meteen wat de totaalprijs wordt. Dat is niet vanzelfsprekend, zegt René Snijder: in sommige meubelwinkels is het zoeken naar de meerprijs voor extra’s. ,,Producten lijken elders soms scherper te worden aangeboden, maar voor veel opties moet bijbetaald worden. Uiteindelijk zijn klanten dan vele malen duurder uit. De macht van de marketing, noem ik dat. Wij zijn juist transparant: je moet weten wat je koopt.”

Service

In tegenstelling tot grote woonboulevards in de omgeving heeft Gouwe Meubel geen grote marketingbudgetten – en die zijn ook niet nodig, zegt de ondernemer. Met 37 jaar ervaring is de zaak een vertrouwd adres in de wijde omgeving. Klanten zijn niet alleen te spreken over de kwaliteit van de meubels, maar ook over de service. Snijder: ,,We rekenen geen voorrijkosten, vragen geen aanbetaling, geven drie jaar garantie en meubels worden gratis aan huis geleverd en in elkaar gezet. We bieden zelfs aan oude meubels meteen af te voeren naar de kringloop. Dan is de klant ervanaf en krijgt zo’n meubel een tweede leven.”

Betaalbaar interieur

Dat Gouwe Meubel betaalbare prijzen hanteert, komt niet alleen doordat er geen reclamekosten aan de klant worden doorberekend, maar ook doordat Snijder de inkoop zelf doet. Hij werkt al jaren met vaste leveranciers in Europa. Daarnaast werkt Gouwe Meubel samen met andere ondernemingen in Waddinxveen: Jongeneel Gordijnen, interieurzaak Van der Linde, schilderen behangbedrijf Visser & Zn. en De Boxspringspecialist. ,,Daardoor kunnen we complet interieurs aanbieden.”

Inspiratie

Voor advies nemen Snijder en zijn vrouw de tijd: ze helpen klanten graag op weg in het uitgebreide assortiment. ,,We hebben dertien toonkamers om rustig inspiratie op te doen. Alle meubels kunnen naar smaak worden aangepast.” Wie twijfelt, kan in het weekend stalen meekrijgen om weloverwogen een keuze te maken. ,,Gratis interieuradvies aan huis is ook mogelijk; onze stylist maakt dan een ontwerp op basis van iemands woonwensen. Dat hoort erbij. We willen dat klanten zich prettig voelen bij ons.”

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Gouwe Meubel aan de Brugweg 2 in Waddinxveen. Meer informatie: gouwemeubel.nl

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Gouwe Meubel aan de Brugweg 2 in Waddinxveen. Meer informatie: gouwemeubel.nl

Door samenwerking kunnen we compleet interieur bieden

René Snijder, Gouwe Meubel