Nieuws Regio

Bij deze Amsterdamse sportschool kun je sporten én wodka drinken

Bij High Studios kun je sporten én wodka drinken, schrijft Het Parool.

Sjors Dulk 23 mei 2018

High studios amsterdam sportschool nachtclub wodka

Wanneer de agenda bol staat van de afspraken laat men regelmatig het sporten schieten. Als we oprichter Barbara den Bak (38) moeten geloven, biedt High Studios uitkomst. Bij de high-end sportschool duurt een les namelijk maar 45 minuten, ideaal voor mensen met weinig tijd.

'Keihard beuken'

De work-out bestaat uit cardio-­oefeningen op een loopband, afgewisseld met krachttraining. "Het is 45 minuten keihard beuken, maar als je daarna op het terras gaat zitten lunchen, verbrand je nog steeds ­calorieën," zegt Den Bak.

Lees ook: Gordon opent nieuwe horecazaak in Amsterdam: The Toast Club

High Studios heeft al een vestiging aan de Plantage Middenlaan en een aantal shop-in-shops verdeeld over sportscholen door ­Nederland. De nieuwe locatie is te vinden aan de Lindengracht 60.

De muren in de zaal zijn strak zwart en de ledlichten in felle kleuren laten je denken dat je een nachtclub binnenstapt. Boven zijn er kleed­kamers, ­inclusief douches en verzorgingsproducten.

Lees ook: Deze markante ondernemer scoort met peperduur kraanhotel

Dj-work-outs

Een eerste les bij High Studios kost €9 en losse lessen daarna €18. Ook biedt High Studios pakketten aan; een pakket van 10 lessen kost €150 en 25 lessen zijn er voor €350.

Omdat volgens Den Bak 'de balans' zo belangrijk is, worden maandelijks ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er wodkafeestjes en zullen er op z'n tijd live dj-work-outs worden ingepland.

Den Bak: "De wodka wordt natuurlijk pas na de training geschonken."