Advertorial van ROZ groep

Advertorial Regio

Lancering gloednieuw online platform voor Twentse starters

De ROZ Groep helpt en adviseert starters en ondernemers met tal van zaken. In samenwerking met twaalf Twentse gemeenten en het bedrijf InnoValor en met subsidie van de provincie Overijssel heeft de organisatie een online platform voor Twentse starters ontwikkeld.

Foto: Pixabay 30 oktober 2018

Werkplek team personeel pixabay

StarteninTwente.nl wordt op 18 oktober officieel gelanceerd. Van 9.30 tot 11.30 uur presenteren de samenwerkende organisaties voorafgaand aan het Business Festival op Vliegveld Twenthe een even interessante als feestelijke opening.

De ‘launch’ van het platden. “Wij weten de weg naar ruim tachtig geldverstrekkers”, weet Van der Weg te vertellen. “Welke manier van financiering voor welke onderneming geschikt is, is een zoektocht die van veel zaken afhangt. Wij zijn op de hoogte van voorwaarden en rentes bij de verschillende verstrekkers en weten tevens de weg in mogelijkheden als banken, leasemaatschappijen of crowdfunding. Wij bieden onze klanten een maatpak voor hun onderneming en zoeken naar de best mogelijke verbindingen.” Zo’n best mogelijke verbinding hoeft niet met slechts form wordt verzorgd door vertegenwoordigers van de provincie en enkele Twentse wethouders. Patrick van de Pijl is als gast aanwezig. Deze veelzijdige CEO van Business Models Inc kan iedereen op een nieuwe manier naar zijn eigen businessmodel leren kijken. Verder wordt een aantal interessante sessies en workshops aangeboden.

Bert Breukers van de ROZ Groep geeft bijvoorbeeld praktische tips over een goede pitch, oftewel een korte en krachtige marketingboodschap. Bezoekers kunnen ook een meet & greet met aanwezige adviseurs van het ROZ beleggen. Dan bespreek je je eigen bedrijfsidee één één instelling te zijn. Credion opent ondernemers graag de ogen voor de kunst van het gestapeld financieren.

“Wij hebben inmiddels vijftien jaar ervaring en dat heeft ons geleerd dat er soms het best naar verschillende vormen van financiering tegelijk kan worden gekeken. Financiering voor ondernemingen is altijd maatwerk en daar lichten we de klanten zo helder mogelijk in voor. We zitten met onze adviseurs door heel Nederland. Bij het Business Festival op Vliegveld Twenthe zullen diverse adviseurs uit de regio aanwezig zijn om belangstellenden bij vragen te helpen.” op één met een specialist uit het vakgebied. Melissa Roelfsema belicht als specialiste van InnoValor in een workshop één van de ruim twintig tools uit het platform. Verder kun je deze ochtend leren een eigen profiel voor je idee of bedrijf aan te maken.

Het nieuwe platform geeft een goed overzicht van startende ondernemers per branche en van netwerkverenigingen in de regio. Een kennismaking is dus zeker de moeite waard. Je kunt de lancering gratis mee beleven, maar aanmelding is gewenst. Dat kan via info@ rozgroep.nl of 074-2415100.