Nieuws Regio

Matchingsevent Rotterdamse Uitdaging: ondernemers bieden helpende hand aan verenigingen

Rotterdamse ondernemers bieden de helpende hand aan stichtingen en verenigingen uit de stad. Dat is waar het woensdag 13 april om draait tijdens het matchingsevent van de Rotterdamse Uitdaging.

Van onze redactie 9 april 2022

Rotterdam

In Rotterdam zijn veel uitdagingen: veel inwoners kampen met armoede, eenzaamheid of een slechte gezondheid. Veel stichtingen en verenigingen werken aan oplossingen, vaak ontbreekt het aan geld, materialen of kennis. Lokaal zijn veel ondernemers die goed willen doen.

De Rotterdamse Uitdaging koppelt de maatschappelijke stichtingen en verenigingen aan ondernemers: een win-win-win situatie. De organisatie weet welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. Verenigingen en stichtingen zijn vooruit geholpen, bedrijven hun maatschappelijk betrokkenheid (SROI) en nieuwe verbindingen ontstaan tussen bedrijfsleven en de samenleving.

Lees ook: Rotterdam heeft met 010coin nu ook een eigen cryptomunt

Het matchingsevent op woensdag 13 april brengt iedereen samen. Een kwestie van vraag en aanbod, maar niet zonder persoonlijk contact, want dat ligt aan de basis van elke stichting of vereniging: je doet het met én voor elkaar. En een deal is zo gemaakt. De deuren van ‘de Buurvrouw’ aan de Larikslaan 200 in Rotterdam gaan om 16.00 uur open. ‘We hopen komende woensdagmiddag zo’n 40 matches te maken’, aldus Linda van der Windt, manager van de Rotterdamse Uitdaging.

Spontaan langskomen mag, maar nog liever heeft de organisatie dat ondernemers zich aanmelden op info@rotterdamseuitdaging.nl. Meer informatie: www.rotterdamseuitdaging.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws