Nieuws Regio

NLInvesteert: wij maken financiering bereikbaar

NLInvesteert gelooft in bereikbare financiering voor het MKB. Daarom organiseren wij zakelijke financiering vanuit meerdere regio’s in het land, ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. Als ondernemer wordt u volledig ontzorgd.

Synpact | i.s.m. NLInvesteert 1 mei 2017

Nlinvesteert

Juist als het moeilijker wordt, staan wij als NLInvesteert voor u klaar. Bijvoorbeeld bij een tekort aan zekerheden of onvoldoende of zelfs een negatief eigen vermogen. Samen zoeken we de beste oplossing. Deze vinden we door verschillende kapitaalsoorten te combineren. Bijvoorbeeld een bancaire financiering aangevuld met lease, factoring, subsidie, een achtergestelde lening of aandelenkapitaal.

Naast ruim 50 financieringspartners heeft NLInvesteert een eigen investeerders-platform met private investeerders. NLInvesteert heeft daarmee het breedste assortiment van financieringsoplossingen in Nederland. Wij zijn u graag van dienst bij financieringsaanvragen vanaf € 250.000,- en hoger.

Lees ook: Handig overzicht: alternatieve vormen van financiering voor mkb-ondernemers

Hoe werkt het?

Iedere financieringsaanvraag doorloopt zeven stappen waarin we belang en risico’s inschatten, financierbaarheid vergroten en bij u als ondernemer betrokken blijven.

  • Ontvangen van de aanvraag
  • Kennismaken met de ondernemer
  • Beoordelen van de financieringsvraag
  • Vergroten financierbaarheid
  • Presenteren aan financiers en investeerders
  • Beheren geldstromen en administratie
  • Sparren met ondernemer, informeren investeerders

Hoe NLInvesteert CorthoGreen hielp groeien met co-financiering

CorthoGreen is producent en leverancier van groene relatiegeschenken. Het bedrijf voert een breed en aansprekend assortiment en levert o.a. de groene giveaways die door supermarkten worden weggegeven. CorthoGreen helpt haar klanten duurzaamheid tastbaar te maken en uit te stralen. Ondernemer Theo Huntink kent de markt van bloem- en plantzaden als geen ander en zijn zoons zijn van jongs af aan hierin meegenomen.

Om ruimte te creëren voor verdere groei is de onderneming toe aan een ruimere huisvesting. Plannen die ook worden ondersteund door de Rabobank, huisbank van de onderneming. Om de aankoop van een ruimer bedrijfspand mogelijk te maken is er naast het bancaire deel van de financiering, binnen drie werkdagen €150.000,- euro opgehaald via het investeerdersplatform van NLInvesteert. Dertig investeerders hebben ieder gemiddeld €5.000,- toegezegd. Cofinanciering in optima forma. CorthoGreen kan het beoogde bedrijfspand kopen en haar groeiplannen waarmaken.

Meer informatie

W NLInvesteert
E info@nlinvesteert.nl
T 085 40 18 705

Lees hier het magazine Financieren – Op weg naar groei

oproep wvdo