Nieuws Regio

Ondernemend Nederland verdient het

Hard werken mag beloond worden. En omdat mobiliteit voor nagenoeg iedere ondernemer onontbeerlijk is, komt Mercedes-Benz met de beste bestelwagens die er te krijgen zijn én met de verregaande service die daar bij hoort.

Van onze redactie 7 mei 2017

Bedrijfswagen vh Jaar 02

Voor iedere uitdaging, een oplossing
Na jaren van uitstellen en afwachten, is de tijd rijp om weer te investeren. Veel ondernemers zien die behoefte om te investeren meteen als een mooie aanleiding om ook hun wagenpark te vervangen en te moderniseren. Net zo min als het ene werk het andere niet is, geldt dat ook voor een bestelwagen. Is er behoefte aan veel laadruimte? Of juist aan meer zitplaatsen? Of misschien aan een combinatie ervan? Mercedes-Benz heeft met de Citan, Vito en Sprinter een zeer complete bestelwagenrange die ook nog eens naar eigen wens in te richten en aan te kleden is. De specialisten van de Mercedes-Benz Van ProCenters, de officieel gecertificeerde bestelwagendealers, kunnen ondernemers als geen ander adviseren dankzij hun jarenlange ervaring. Zo dragen zij er toe bij dat de mobiliteit van ondernemers maximaal geregeld is. 24/7.

Bestelauto van het Jaar ’16 én ’17
Voor de eerste keer in de geschiedenis van de verkiezing Bestelauto van het Jaar heeft een model deze titel voor de tweede keer op rij in de wacht weten te slepen. Net als in 2016, wist de Mercedes-Benz Vito de vakjury in 2017 te imponeren met aangename rijeigenschappen en een comfortabele werkplek voor de bestuurder. Het hoogste puntenaantal scoorde de bestelwagen op de volledigheid van het productgamma, wat te danken is aan het grote aantal beschikbare aandrijflijnen en carrosserievormen waaruit men af-fabriek kan kiezen en de uitstraling van het model. Het juryrapport bewijst dat de Vito niet alleen een goed doordacht product is, maar tevens wordt ondersteund door een zeer gedegen en ervaren bestelwagenorganisatie. Op dat laatste criterium scoorde de importeur- en dealerorganisatie zelfs zó goed dat Mercedes-Benz met de Vito, Sprinter en Citan de volledige top drie bezette.

Bestelauto van het Jaar editie
Ter ere van de titelprolongatie heeft Mercedes-Benz de Vito als Bestelauto van het Jaar editie in gelimiteerde oplage op de markt gebracht. Deze Vito is voorzien van talloze extra’s en kent met een inruilpremie en aanvullende dienstverlening een voordeel dat op kan lopen tot € 6.800,-. Het actiemodel is gebaseerd op een Vito 111 CDI L die standaard met handige extra’s is uitgerust zoals een trekhaak, een extra comfortabele bestuurdersstoel en cruise control. Ondernemers uit verschillende branches waarderen ook de praktische kant van deze Vito. De sidebars bieden extra bescherming aan de flanken en geven de Vito een nog fraaier afgewerkt uiterlijk.

Tijd is geld
Ondernemers hebben over het algemeen weinig tijd en willen honderd procent kunnen vertrouwen op bedrijfsmatige mobiliteit. Daarom heeft het Van ProCenter het volledige bestelwagenaanbod direct beschikbaar, zijn er gespecialiseerde verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouw expertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden in de werkplaats. Op een aantal strategische locaties zelfs tot 22.00 uur ’s avonds! Wanneer de bestelwagen in de werkplaats staat, is er een alternatief voertuig beschikbaar, zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft. Met extra services als SterService kunnen ondernemers volledig ontzorgd worden op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie en blijft de bestelwagen in topconditie.

Meer weten? Kijk op www.daarstaatunietbijstil.nl