Advertorial van Asito

Advertorial Regio

Waarom het belangrijk is om je kantoor schoon te houden

Hygiëne op de zaak zou voor elke werkgever een prioriteit moeten zijn. Niet alleen om een fijne werkplek te creëren voor je medewerkers, maar ook om goede indrukken bij klanten te creëren. Maar wat is nou een innovatieve aanpak voor een schoon kantoor?

De Ondernemer i.s.m. Asito | Foto: Nathan Cowley 20 juni 2018

Kantoor schoon

Sinds april hebben wij bij No Nonsense Technical Solutions (NNTS) de schoonmaak geregeld bij Tisser van Asito. Tisser is het nieuwe online schoonmaakplatform voor het MKB, waarbij de schoonmaakdienst in een handomdraai online samengesteld kan worden. En dat is nou juist meteen de kracht van Tisser; de innovatieve, efficiënte aanpak sprak ons aan. Je kunt namelijk online de schoonmaakdienst samenstellen die bij je past. Mocht je tussentijds iets willen wijzigen (bijvoorbeeld van 1 naar 2 schoonmaakdagen per week), of wil je een extra dienst toevoegen (bijvoorbeeld glasbewassing, reparaties of groenvoorziening), dan heb je dat ook eenvoudig digitaal geregeld.

Lean

Tisser biedt een lean en efficiënt proces, iets waar NNTS zelf ook altijd naar streeft. Zo zorgen we dat onze eigen processen ook zoveel mogelijk geautomatiseerd worden en dat er nooit onnodige stappen gemaakt hoeven te worden. Tisser past daar qua gedachtegang dus goed bij.

Lees ook: Hoe Asito met slimme app Tisser bedrijven aan schoonmakers koppelt

De juiste persoon

Wat ik ook erg sterk vind aan Tisser, zijn de zelfstandige schoonmaakkrachten en het feit dat je als werkgever deze personen rechtstreeks kunt aansturen. Het is fijn om direct contact te hebben met de schoonmaakkracht, in ons geval is dat Ciska. Organisatorisch heeft ze de capaciteiten om zelfstandig de schoonmaak te plannen en te regelen, veranderingen zijn direct bespreekbaar en ze weet van aanpakken. Onze eerste ervaringen zijn dus erg positief. Je hebt er als werkgever eigenlijk geen omkijken naar!

Frequentie

Eerst werd er bij NNTS één keer per week schoongemaakt, maar we zijn inmiddels overgestapt naar twee keer per week en dat bevalt ons goed. De schoonmaak zorgt voor fijne werkplekken en een mooi visitekaartje tijdens klantbezoeken. Wij zijn tevreden!