Aangeboden door Tele2

Branded Content Regio

Trendhopper in Sliedrecht hecht aan persoonlijk contact

Als franchisenemer hoeft Jolanda Romeijn van Trendhopper in Sliedrecht niet alles zelf te regelen. ,,Ik ben blij dat ik me om die privacywet geen zorgen hoef te maken.”

Helga van Kooten | DE ONDERNEMER I.S.M. TELE2 8 mei 2018

Jolanda Romeijn Trendhopper Sliedrecht Tele 2

Trendhopper in Sliedrecht werkt sinds twee jaar met een backoffice in de cloud, ingevoerd door het hoofdkantoor in Hilversum. Eigenaar Jolanda Romeijn (47): ,,Sindsdien hoeven we niet meer alle informatie in ons hoofd te hebben. Mijn medewerkers kunnen nu zelf eenvoudig opzoeken wat voor vulling een bank heeft of wat de levertijd is.”

Groot voordeel van de franchiseformule: je hoeft als ondernemer niet alles zelf te regelen. ,,Zoals nu met die privacywet. Ik ben blij dat daar op het hoofdkantoor een advocaat mee bezig is en dat ik me daar niet druk over hoef te maken.”

Betere deal

Wat wel op haar eigen bord ligt, is de telefonie. Binnenkort stapt haar winkel – met tien medewerkers – over op bellen via internet, Hosted Voice. ,,Het voordeel van bellen via internet is dat je echt professioneel kunt bellen tegen veel lagere kosten. En Tele2 is heel klantvriendelijk. Ik werd erop geattendeerd dat er binnenkort een betere deal voor mij zou zijn, dus daar heb ik op gewacht. In de winkel denk ik natuurlijk net zo goed met mijn klanten mee. Als ik weet dat een bank vanaf maandag in de aanbieding is, meld ik dat ook.”

Typemachine

Met de invoering van de nieuwe backoffice zijn verschillende handelingen geautomatiseerd. Zo komen klanten automatisch op een bellijst als hun bestelling binnen is. Dat levert behalve minder fouten ook tijdwinst op. Maar Jolanda Romeijn ziet ook nadelen. ,,Er is minder persoonlijk contact. Dat vind ik jammer. Het is belangrijk mensen echt te blijven spreken. Via de mail is een misverstand snel geboren. Maar we kunnen niet meer terug, en dat hoeft ook niet, we gaan hier natuurlijk wel met onze tijd mee. Ik zit hier ook niet meer met een typemachine natuurlijk.”

Belangrijke informatie

Ook de ontwikkelingen op marketinggebied volgt ze kritisch. ,,Je kunt via camera’s al zien hoe lang een klant bij een bank blijft kijken. Marketingtechnisch levert dat belangrijke informatie op, maar ik vind dat allemaal heel ver gaan. Ik denk niet dat ik daar snel gebruik van zou maken.”

Connected Lounge

Ontdek hoe jouw bedrijf net als Trenthopper optimaal kan profiteren van de hedendaagse technologische ontwikkelingen. Kom naar de Tele2 Connected Lounge on Tour die van 15 mei t/m 20 juni elf steden door heel Nederland aandoet. Tijdens deze gratis inspiratiesessie leer je in korte tijd van trendwatchers Richard van Hooijdonk en Igor Beuker welke kansen de nieuwste technologieën jouw bedrijf te bieden hebben. Bekijk hierwanneer de Connected Lounge bij jou in de buurt is en reserveer jouw plek. Het programma loopt van 8.30 tot 11.00 uur. Deelname is kosteloos.

https://youtu.be/DDmT7xnDIvI

Bekijk hier wanneer de Connected Lounge bij jou in de buurt is en reserveer jouw plek. Het programma loopt van 8.30 tot 11.00 uur. Deelname is kosteloos.